p.s agnieszka grochowiak
![lovers [smilie=lovers.gif]](./images/smilies/lovers.gif)
) i wybiera się w podróż po Europie z dopiero co poznanym nieznajomym chłopakiem (w tej roli nieźle wypadł Matthew Goode
)
faceci pewnie też nieźle sie bawią przy tym filmie
do tego świetna muza, no i Piper Perabo w roli głównej
pewnie jeszcze nie raz do niego powrócę 

yennefer napisał(a):Volver, film rozkręca się powoli, ale potem robi sie coraz ciekawiej, mnożą się tajemnice, na jaw wychodzą sekrety z przeszłości, a Penelope Cruz świetnie sobie radzi w roli sprytnej i zadziornej Raimundy, polecam, fajna pozycja na wieczór przy winku i starych opowieściach
FiDo napisał(a):Catch Me If You Can - najs

cushu napisał(a):Szklana Pułapka 4 - fotele w kinie wygodne, klimatyzacja spełniała swoje zadanie, więc zostałem do końca.

Suzy napisał(a):cushu napisał(a):Szklana Pułapka 4 - fotele w kinie wygodne, klimatyzacja spełniała swoje zadanie, więc zostałem do końca.
wychodzi na to, że mam ślicznie długie nogi jak modelka skoro tylko mi przeszkadzają siedzenia![]()
Suzy napisał(a):cushu napisał(a):Szklana Pułapka 4 - fotele w kinie wygodne, klimatyzacja spełniała swoje zadanie, więc zostałem do końca.
wychodzi na to, że mam ślicznie długie nogi jak modelka skoro tylko mi przeszkadzają siedzenia![]()

cushu napisał(a):Suzy napisał(a):cushu napisał(a):Szklana Pułapka 4 - fotele w kinie wygodne, klimatyzacja spełniała swoje zadanie, więc zostałem do końca.
Powiedziałbym raczej w takim wypadku, że to modelki mają ślicznie długie nogi tak jak ty![]()

![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości