Fajny film wczoraj widziałem/am

Tutaj piszemy o filmie w szerokim znaczeniu tego słowa. Czyli o każdej jego odmianie. Jeżeli chcesz się podzielić wrażeniami lub masz ochotę napisać recenzję zrób to w tym miejscu. Jeżeli zajmujesz się filmem amatorsko to jest to dział dla Ciebie.

Postprzez Flo » wtorek, 25 kwi 2006, 16:54

pastor napisał(a):Po raz kolejny Kinsey - hyh film do relaksu nocnego no i jeden z lepszych biograficznych... The jacket OH ten Brody :twisted: :twisted: :twisted: znaczy sie "Perły z lamusa" w dobrym stylu :twisted: :twisted: :twisted:

Kinsey to film idealny dla Ciebie :)
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez j0shu4 » czwartek, 27 kwi 2006, 08:32

Wszyscy Jesteśmy Chrystusami
mocna rzecz, film okrutny i skrzywiajacy psychikę
moja skrzywił
Film Andrzeja Chyry - zdecydowanie
gorąco polecam
j0shu4
Moderator

Postprzez kamila » niedziela, 30 kwi 2006, 11:57

Milczenie owiec, Anthony Hopkins jest po prostu genialny w swoich rolach. Film leciał późno, ale warto było czekać i oglądać z zachwytem go. Polecam :)
kamila
Arcymistrz

Postprzez Budyn » niedziela, 30 kwi 2006, 22:00

scary movie 4 byl taki glupi ze az smieszny :P Polecam :P
Budyn
V.I.P

Postprzez Suzy » poniedziałek, 1 maja 2006, 11:33

"klątwa skropiona" Woody Allena

juz dawno nie widziałam tak fenomenalnie zabawnego filmu... dialogi dwójki głównych bohaterów Woody Allena i Helen Hunt pełne złośliwości, humoru i docinek oraz zabawna intryga tytułowego "skorpiona" który wpływa tejemnymi mocami na uczucia nie znoszących się z pozoru współpracowników daje efekt który zwyczajnie trzeba zobaczyć!!
polecam :wink:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez Suzy » poniedziałek, 1 maja 2006, 22:04

... bajkowy wieczór ... czyli "gnijąca panna młoda" :roll: ... bajka całkiem - całkiem... lubię nie do końca dobre zakończenia ... takie to ... hym... "życiowe" :lol:
Suzy
Gwiazdor

Postprzez kamila » wtorek, 2 maja 2006, 12:02

WZT napisał(a):
Suzy napisał(a):... bajkowy wieczór ... czyli "gnijąca panna młoda" :roll: ... bajka całkiem - całkiem... lubię nie do końca dobre zakończenia ... takie to ... hym... "życiowe" :lol:

ten film to taka necrofilia na wesolo :P :P :P :P :P :P :P
coś w tym jest :twisted: :lol:
kamila
Arcymistrz

Postprzez kulA » środa, 3 maja 2006, 17:20

wlasnie wrocilem z kina, bylem na "Hi way" film dziwny choc bardzo fajny,

mialem tylko jedno ogromne zastrzezenie, nie grali go u nas w zadnym normalnym kinie i zmuszony bylem pojsc do multipleksu, nigdy wiecej, wszedzie zapach popcornu, odglosy jedzenia i picia coli przez slomke, przypadkowi widzowie ktorzy mocno przeszkadzaja reszcie, byl jakis dresik ktory powtarzal co druga kwestie a jego dziewczyna zasmiewala sie tak ze czasami lekko zagluszala film, MASAKRA!!! nigdy wiecej zadnych multipleksow
kulA
Rycerz forum

Postprzez kamila » piątek, 5 maja 2006, 11:40

WZT napisał(a):I mam pytanie do drogich Forumowiczek- czy wynaprawde jak ten film widzicie to tak go analizujecie????????
eee..? mi sie film podobał, bo jest dynamiczny, hehe.. a to, że bohaterowie na siebie "burzowo" spoglądają to tylko pozostaje się uśmiechnąć samej do siebie :P Co tam jest do analizowania? chyba, że kroki w tańcu :wink:
kamila
Arcymistrz

Postprzez redlovebloodgirl » piątek, 5 maja 2006, 21:51

WZT-nie narazaj sie ;)
a tak na serio to jest to chyba jedyny film, ktory moge ogladac tysiace razy i nigdy mi sie nie znudzi :) moze to z milosci do tanca i ze wzgledu na swietna muzyke?

Agent-uswiadom panow :P przeciez ty to kochasz :P ;)
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez Flo » sobota, 6 maja 2006, 07:53

WZT napisał(a):niewiem jaka wielka zbrodnie popelnilem ale dzisiaj zostalem zmuszony do zobaczenie filmu pt. Dirty Dancing... ten film sie dalo jakos przebolec ale analizy kazdej sceny tanca, wymiany znaczacych spojrzen pomiedzy dwojka glownych bohaterow itp. to byla po prostu masakra!!!
I mam pytanie do drogich Forumowiczek- czy wynaprawde jak ten film widzicie to tak go analizujecie????????

niech to tylko Tisaja zobaczy, masz przechlapane :)
Flo
Arcymistrz

Postprzez karolina » sobota, 6 maja 2006, 19:17

WZT napisał(a):niewiem jaka wielka zbrodnie popelnilem ale dzisiaj zostalem zmuszony do zobaczenie filmu pt. Dirty Dancing... ten film sie dalo jakos przebolec ale analizy kazdej sceny tanca, wymiany znaczacych spojrzen pomiedzy dwojka glownych bohaterow itp. to byla po prostu masakra!!!
I mam pytanie do drogich Forumowiczek- czy wynaprawde jak ten film widzicie to tak go analizujecie????????

e tam gadasz,wlasnie taniec i spojrzenia w tym filmie byly najlepsze,ale fabula kiepska ;/ ,taka typowa dla amerykanskiego filmu,
karolina
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: film