Kadra na MŚ

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez Flo » wtorek, 16 maja 2006, 10:29

Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Hnitek » wtorek, 16 maja 2006, 11:18

W sumie to wszyscy tak narzekamy, a MŚ jeszcze się nie zaczeły. Janas zrobił to co uważał za najsłuszniejsze i nikt na to nie poradzi. Miejmy tylko nadzieje, że zawdonicy tacy jak Mila, Giza , Dudka czy Brożek jadą tylko po to aby się przejechać :lol: Choć może się też zdarzyć sytuacja podobna do tej w Korei gdy 'wyjadacze' przegrali pierwsze dwa mecze a z USA zagrał odmłodzony skład i wszyscy wiemy jak to się skończyło :wink:
Już troche ochłonęłem po tej decyzji, ale nadal nie moge uwierzyć w to, że Franek nie jedzie. Trener Smuda powiedział o Frankowskim "ja to bym go nawet z gipsem wziął". Postąpił bym tak samo ;]
Hnitek
Ważniak

Postprzez quad » wtorek, 16 maja 2006, 12:21

Panie trener daj pan spokoj z takim skladem. Ja nie wiem jak ich wybierali? Losowanie jakies czy cu?
Dudek jeszcze tak naprawde wiosny nie czyni, bo ma (jak na naszych kadrowiczy przystalo) bardzo nierowna (a moze nawet losowa) forme.
Pomoc tez jeszcze sie da przebolec, ale kurcze atak to jakas porazka jest.
Ja rozumie ze taka gwiazda polskiej pilki, nasz Ronaldinho, Rasiak sie popisal w ostatnim meczu no ale ludzie to byly Wyspy Owcze, zespol na poziomie Izraela nie pozwolilby mu na takie akcje i zeby go zaraz do reprezentacji, Pinokia jednego, brac?
Ze Franek nie jedzie to poracha^2, przeca to jedyny chyba nasz co wskoczy tam gdzie ma byc i strzeli bramke, to sie chyba talent nazywa. Ja rozumiem ze on formy nie ma albo go Trenejro nie lubi ale zeby go za to nie brac?
Mlodzi gniewni to co maja byc? Takie dzokery, czy inne czarne konie? Ludzie to mistrzostwa i tutaj sie nie stawia na przypadek czy inne rzuty kostkami ;)

Obecny sklad gwarantuje nam niespodzianke totalna, tak jak powiedzil Flo, do tej pory wiedzielismy +- co sie stanie a teraz mamy pewnosc ze nie wiemy nic, ale ja tam bym na cuda nie liczyl, zostanie nam jak co mistrzostwa "przypominijmy sobie ten cudowny mecz na Wembley".
quad
Coś tam napisał

Postprzez Flo » wtorek, 16 maja 2006, 12:26

no musial jechac wysoki napastnik, wiec albo Rasiak albo slabiutki Sosin. Wiec o co chodzi? Ciezko jest, nie ma klasowych wysokich napastnikow w Polsce.
Flo
Arcymistrz

Postprzez j0shu4 » wtorek, 16 maja 2006, 15:59

no to teraz typowanie 1 jedenastki:
Artur Boruc

Mariusz Jop
Jacek Bak
Marcin Baszczynski
Dariusz Dudka

Euzebiusz Smolarek
Kamil Kosowski
Miroslaw Szymkowiak
Jacek Krzynowek

Maciej Żurawski
Grzegorz Rasiak

reszta grzeje lawe
j0shu4
Moderator

Postprzez Flo » wtorek, 16 maja 2006, 16:17

Artur Boruc

Mariusz Jop
Jacek Bak
Marcin Baszczynski
Michal Zewlakow

Euzebiusz Smolarek
Radoslaw Sobolewski
Miroslaw Szymkowiak
Jacek Krzynowek

Maciej Żurawski
Grzegorz Rasiak

Musi byc 2 na srodku zatem Sobol z Szymkiem bankowo graja.

Ciekawe co z Lewandowskim, bo moze wskoczyc za kogos
Flo
Arcymistrz

Postprzez Flo » wtorek, 16 maja 2006, 16:46

Flo
Arcymistrz

Postprzez Roman » wtorek, 16 maja 2006, 17:16

1 jedenastka: Boruc - Baszczyński, Jop, Bąk, Żewłakow - Smolarek, Sobolewski, Szymkowiak, Krzynówek - Rasiak, Żurawski

nie zgodzę się, co do Dudka, bo jego forma z tym co gra teraz Frankowski jest nieporównywalna

nie wiem tylko dotąd co robi Mila w kadrze (jeszcze sobie mazgaj ubzdura, że będzie gwiazdą, i tylko się załamie, bo za upadki to nikt laurów nie daje).
Zastanówmy się. Dublerem Krzynówka jest Kosowski, który raczej nie jedzie jako prawoskrzydłowy, bo na prawą stronę jest Gorawski i od biedy Jeleń (nie mówiąc o Smolarku, bo to pewniak - kolejny zresztą, którego Janas miał nie lubić). Giza to chyba zmiennik Szymkowiaka (odpukać w niemalowane). Zatem Mila to jest piąte koło u wozu. Żal mi tego chłopaka. :twisted:
Roman
Mieszka tu

Postprzez Roman » wtorek, 16 maja 2006, 20:05

Roman
Mieszka tu

Postprzez Flo » wtorek, 16 maja 2006, 20:16

Flo
Arcymistrz

Postprzez j0shu4 » wtorek, 16 maja 2006, 20:29

j0shu4
Moderator