Skandal...

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Skandal...

Postprzez BLAaa » wtorek, 5 wrz 2006, 17:05

Własnie w Zbliżeniach TKK Sebastian karpiniuk zeznał, że gość Zbliżen z ubiegłego tygodnia dr Jerzy Pawliszcze był terroryzowany telefonicznie przez dyrektora CEPIT Przemka D.
Nie spodobały sie poglady p. doktora i jego ocena otaczającej rzeczywistości.
Poseł nie owijal w bawełnę - to były groźby...
W jakim mieście my żyjemy?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez report » wtorek, 5 wrz 2006, 18:45

a jak myslicie czy pan poseł zostanie podany przed majestat sądu za pomówienia, czy może mówił prawdę i zapadnie długie przygnębiające milczenie ... ja obstawiam milczenie... no ewentualnie konferencja prasowa i odpowiedź w płatnych audycjach - żadnej debaty, żadnej polemiki... no i jeszcze jeden środek popularny w naszym mieście - ale o tym przy okazji...

zatem jaka będzie odpowiedź na wypowiedź posła ? prorokujcie ...
report

Postprzez Konsul » wtorek, 5 wrz 2006, 18:49

Kurna. Normalnie jakieś taliby w Kołobrzegu są. Wszyscy tacy nagle prześladowani, napastowani. Ale powiedz BLAaa, nie boisz się nocami chodzić? :) W sumie już niedługo stosy zapłoną, i ciemność nadejdzie. Tylko biały rycerz, ze ślniącą fryzurą może stawić czoła. Tak głosi przepowiednia. Bułaaaaaa hahahaha. :D
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » wtorek, 5 wrz 2006, 18:51

to prawda - sam czytałem, "z jasną czupryną... w czerwonych trzewikach" jest taka przepowiednia.
report

Postprzez Konsul » wtorek, 5 wrz 2006, 18:54

A za nim korczyć będzie lud, młody, demokratyczny. I nastanie kres niesprawiedliwości, i słońce zapłonie swym blaskiem, od morza zawieje bryza odnowy. I zły władca przepadnie w czeluściach solanki i z nim dwór cały jego podstępny...
Konsul
Gwiazdor

Re: Skandal...

Postprzez irmc » wtorek, 5 wrz 2006, 18:54

BLAaa napisał(a):Własnie w Zbliżeniach TKK Sebastian karpiniuk zeznał, że gość Zbliżen z ubiegłego tygodnia dr Jerzy Pawliszcze był terroryzowany telefonicznie przez dyrektora CEPIT Przemka D.
Na szczęście P.Pawliszcze jest mocny psychicznie i nie popadł biedaczysko w depresję.Jest dzielny niczym Boguś Linda :wink: Nie słuchałem tego co mówił ale kilka ośób cytowało mi slogany , których używał.Dawno nie słyszałem takiej nowomowy-odnoszę wrażenie , że niektórzy nie powinni używać słów , których znaczenia nie rozumieją. Można być znakomitym filozofem czy socjologiem ale interpretacja lokalnych zjawisk politycznych , gospodarczych czy społecznych przez pryzmat "akademicki" jest przynajmniej infantylne. Używanie zwrotów typu "ludzie mają dosyć" , "ludzie są zmęczeni" trąci przynajmniej megalomanią i mentorstwem.Ale skoro to się wpisuje w "image" niektórych osób......
irmc
Twardziel

Postprzez Konsul » wtorek, 5 wrz 2006, 18:57

Świnto prawda.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez abyss » wtorek, 5 wrz 2006, 19:21

irmc napisał(a):
BLAaa napisał(a):Własnie w Zbliżeniach TKK Sebastian karpiniuk zeznał, że gość Zbliżen z ubiegłego tygodnia dr Jerzy Pawliszcze był terroryzowany telefonicznie przez dyrektora CEPIT Przemka D.
Na szczęście P.Pawliszcze jest mocny psychicznie i nie popadł biedaczysko w depresję.Jest dzielny niczym Boguś Linda :wink: Nie słuchałem tego co mówił ale kilka ośób cytowało mi slogany , których używał.Dawno nie słyszałem takiej nowomowy-odnoszę wrażenie , że niektórzy nie powinni używać słów , których znaczenia nie rozumieją. Można być znakomitym filozofem czy socjologiem ale interpretacja lokalnych zjawisk politycznych , gospodarczych czy społecznych przez pryzmat "akademicki" jest przynajmniej infantylne. Używanie zwrotów typu "ludzie mają dosyć" , "ludzie są zmęczeni" trąci przynajmniej megalomanią i mentorstwem.Ale skoro to się wpisuje w "image" niektórych osób......

Może niech sobie psa kupi jak Report:lol: :lol:
Report dobra , kto kazał Ci robić wywiad z tątubą PO.
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez abyss » wtorek, 5 wrz 2006, 19:22

Jacek, Sebastian i Tentego z kieszonkowego dali ? :lol: :lol:
abyss
Mistrz klawiatury

Postprzez BLAaa » wtorek, 5 wrz 2006, 19:23

irmc napisał(a):Na szczęście P.Pawliszcze jest mocny psychicznie i nie popadł biedaczysko w depresję.Jest dzielny niczym Boguś Linda :wink: Nie słuchałem tego co mówił ale kilka ośób cytowało mi slogany , których używał.Dawno nie słyszałem takiej nowomowy-odnoszę wrażenie , że niektórzy nie powinni używać słów , których znaczenia nie rozumieją. Można być znakomitym filozofem czy socjologiem ale interpretacja lokalnych zjawisk politycznych , gospodarczych czy społecznych przez pryzmat "akademicki" jest przynajmniej infantylne. Używanie zwrotów typu "ludzie mają dosyć" , "ludzie są zmęczeni" trąci przynajmniej megalomanią i mentorstwem.Ale skoro to się wpisuje w "image" niektórych osób......

Dlatego sugeruję najpierw posłuchac co mówił, a dopiero potem mówic, że gadał głupoty.
Przypomina mi to donosy do prokuratury pisane na Nieznalską przez nawiedzonych posłow LPR, których obrażała wystawa, której nawet nie widzieli.

Ja też jestem ciekaw, czy sprawa trafi do sądu.
Przyznam szczerze, że po drugim telefonie zacząłbym na miejscu doktora nagrywać. Kto wie, może nagrywał ;)
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Vin » wtorek, 5 wrz 2006, 20:19

Blaaaaa a ty nie widzisz ze juz jest temat na ten temat ?

w ilu mam pisac
Vin
Uzależniony

Postprzez report » wtorek, 5 wrz 2006, 20:31

abyss napisał(a):Jacek, Sebastian i Tentego z kieszonkowego dali ? :lol: :lol:

nie znam Cię i nie rozumiem szyderstwa, mój pies nie żyje od roku, łapówek nie biorę - to tyle - nie rozmawiam na takim poziomie, sor abyss
report

Postprzez j0shu4 » wtorek, 5 wrz 2006, 20:34

abyss bez ciosow ponizej pasa please ok?
starajcie sie trzymac rzeczowo tematu
zaczynaja sie wycieczki i chyba nie chce mi sie tego szczegolowo czytac
bede cial wzdluz i wszerz
j0shu4
Moderator

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg