Klincz skosi kosmos!!!

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Easy Rider » niedziela, 21 maja 2006, 15:07

Hej! ostatnio w Klinczu w TKK odwiedzila mnie pani żona prezydenta , widział ktoś ? jakie opinie, bo ja mam mieszane, buehehehehe
Easy Rider
Terminator

Postprzez Easy Rider » niedziela, 21 maja 2006, 15:18

kALiNeK napisał(a):widać że kobieta ta wypowiedz redaktora szybciutko wzieła sobie do serca i chciała ta sytuacje jak najszybciej wyjasnic. Nie dziwie sie jej zdenerwowaniu, a wszystko przez plotke!

taaa niecale 600 zł we Włoszech za 5 dni, 2 przeloty samolotowe, noclegi żarcie, to juz w WDW jet drożej
Easy Rider
Terminator

Postprzez BLAaa » niedziela, 21 maja 2006, 16:33

Aleksandra dymu narobiła?? Szkoda, że tego nie widzialem...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez BLAaa » poniedziałek, 22 maja 2006, 07:48

Widziałem Klincz w powtórce. Na tym kwicie była kwota 559 zł. Kuerwa, szkoda, że prezydent nie ogłosił w mediach, że za 550 zł można z nim wyskoczyć do Włoch. Myslę, że nazbierałoby sie ze trzy autobusy, bądź samoloty!!!!!
BLAaa
Uzależniony

Postprzez ewe » poniedziałek, 22 maja 2006, 08:21

A mnie się podobało ,kiedy żona prezydenta przyszła i po prostu na bieżąco pokazała ,że prowadzący opowiada bzdury i wyjaśniła niejasność . Tak powinien postąpić każdy ,broniąc swych racji . Niepotrzebnie tylko tak nerwowo .
P.Wieczorek zachowywał się natomiast jak dziecko ,robiąc głupie miny . Stara się być śmieszny jak Wojewódzki ,ale mu nie wychodzi i często jest chamski .
I to jego winą jest ,że także nieswojo poczuli się zaproszeni do studia goście .
Brawo dla TKK ,że wpuściła tą panią na wizję ,bo nie musiała . Może TKK zaczyna być obiektywna ?
ewe
Gwiazdor

Postprzez ewe » poniedziałek, 22 maja 2006, 08:40

p.Wieczorek powinien zadać pytanie o tak niską sumę , czy to jest koszt przelotu czy także 5 dniowego pobytu ? A jak widzi to nasza Rada Miasta - to pytanie można by zadać p. Karpiniukowi . Dużo by się wyjaśniło na miejscu .
A tak sytuacja była śmieszna 1 kobieta i 3 wystraszonych facetów lub co najmniej 2 zażenowanych. Prawie skosili kosmos. :D
ewe
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » poniedziałek, 22 maja 2006, 08:42

Słyszałem o jakiejś dziewczynie co zadzwoniła i swe spontaniczne wystąpienie z kartki przeczytała, prawda to?
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez ewe » poniedziałek, 22 maja 2006, 08:50

Jasne ,że prawda . Przeczytała to dwukrotnie i po był najlepszy dowód . Aż sie p. Karpiniukowi głupio zrobiło.
ewe
Gwiazdor

Postprzez hefajstos » poniedziałek, 22 maja 2006, 09:01

Prawda,prawda Demurrer. :lol: Do czego się pan poseł posuwa ;/ żenujące.
Poseł jak to poseł-mówił od rzeczy i sam sobie zaprzeczał.Prowadzący wyszedł na plotkarza.
hefajstos
Dyskutant

Postprzez pluskwa » poniedziałek, 22 maja 2006, 10:32

Easy Rider napisał(a):Hej! ostatnio w Klinczu w TKK odwiedzila mnie pani żona prezydenta , widział ktoś ? jakie opinie, bo ja mam mieszane, buehehehehe
możesz coś zrobić dla mnie? Spisz z nagrania swoją pierwszą wypowiedź w programie i zacytuj tutaj słowo po slowie. Chodzi mi o tą, w której po raz pierwszy powiedzialeś o wyjeździe prezydentowej do Włoch. 600 zeta to bardzo, bardzo tanio, fakt ale chyba nie chodziło ci o pieniądze tylko niczym Andy L. pytałeś i jednocześnie sugerowałeś.
pluskwa
Twardziel

Postprzez Easy Rider » poniedziałek, 22 maja 2006, 10:54

ewe napisał(a):A mnie się podobało ,kiedy żona prezydenta przyszła i po prostu na bieżąco pokazała ,że prowadzący opowiada bzdury i wyjaśniła niejasność . Tak powinien postąpić każdy ,broniąc swych racji . Niepotrzebnie tylko tak nerwowo .
P.Wieczorek zachowywał się natomiast jak dziecko ,robiąc głupie miny . Stara się być śmieszny jak Wojewódzki ,ale mu nie wychodzi i często jest chamski .
I to jego winą jest ,że także nieswojo poczuli się zaproszeni do studia goście .
Brawo dla TKK ,że wpuściła tą panią na wizję ,bo nie musiała . Może TKK zaczyna być obiektywna ?

Witam!
To w interesie pani Oli było wyjaśnienie tej sprawy,
Nikt w programie nie powiedział,że pani Ola pojechała do Włoch na koszt podatników.
Goście poczuli się nieswojo? byli przestraszeni? panu Karpiniukowi zrobilo się głupio? a skad Ty to wiesz?
Prowadzący chamski? dowody
Głupie miny? pojęcie względne
Brawa też dla Wieczorka, gdyż wpuszczenie pani Oli do studia było jego propozycją
pzdr
Easy Rider
Terminator

Postprzez Easy Rider » poniedziałek, 22 maja 2006, 10:56

pluskwa napisał(a):
Easy Rider napisał(a):Hej! ostatnio w Klinczu w TKK odwiedzila mnie pani żona prezydenta , widział ktoś ? jakie opinie, bo ja mam mieszane, buehehehehe
możesz coś zrobić dla mnie? Spisz z nagrania swoją pierwszą wypowiedź w programie i zacytuj tutaj słowo po slowie. Chodzi mi o tą, w której po raz pierwszy powiedzialeś o wyjeździe prezydentowej do Włoch. 600 zeta to bardzo, bardzo tanio, fakt ale chyba nie chodziło ci o pieniądze tylko niczym Andy L. pytałeś i jednocześnie sugerowałeś.

Proszę Cię bardzo
w Follonice panu prezydentowi towarzyszyła Jego małżonka, ciekawe czy za swoje? czy podatników pieniądze?
Easy Rider
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg