, fizyka z panią Sus, i pierwsze lekcje matematyki z moją klasą pani Daszczyszak, no i pani Gauer, jako zbuntowana polonistka
)))
Oj, łezka się kręci

, fizyka z panią Sus, i pierwsze lekcje matematyki z moją klasą pani Daszczyszak, no i pani Gauer, jako zbuntowana polonistka
)))

Tisaja napisał(a):Ale nie dane Wam niestety poznać takie postaci jak: prof .Bremberowicz, Kuna, Jankow, Kamieński, Towarek... Mocna ekipa.. i sławna.
Tisaja napisał(a):O wykładowcach sie nie wypowiadam.. bo juz emerytowane postaci - zreszta znane.
bla bla
Ale jeszcze prof. Szafrańską (szacuneczek) miałam okazje poznać.
Prof. Hawryło.. niestety też...
bla bla...
Tis.. noo
Prof. Hawryło jest naprawde fajna
Podobają mi się z nią lekcje.. a wychowawcze to już kosmos
Jak zaczyna dyskusje z 'jedyną zbuntowaną' w naszej klasie
nie da się opisać
(oczywiście, nie o mnie mowa
)
chodziłam do niego na prywatne lekcje
coś się zawsze nauczyłam

) i inne ciekawe pomysły.. ech..
Po ostrym starciu na wjazd... Szacuneczek do końca szkoły.

redlovebloodgirl napisał(a):dane nam bylo poznac prof. Bremberowicz, jej lekcje polskiego wspominam najmilej i zaluje, ze uczyla moja klase tylko rok...
] Emi pamiętasz jak nas odwiedziła w drugiej klasie... Jak prawie wszyscy przewertowali dokładnie streszczenie lektury..

taaa.. jest co wspominaćTrojan napisał(a):a propos dni teatru , pamiętasz może sztukę w której występowałaś ponad rok temu , chodzi mi o tą którą wystawialiśmy na żywca bo wogóle wcześniej prób nie mieliśmyja grałem niemca

Trojan napisał(a):rok temu wbiłem z dwoma kumplami na jedną z waszych lekcji wychowawczych i się przeraziliśmy jak można tak kłucic się z nauczycielką(byliśmy w szoku dlatego bo ją lubiliśmy
)

Tisaja napisał(a):...Ale nie dane Wam niestety poznać takie postaci jak: prof .Bremberowicz, Kuna, Jankow, Kamieński, Towarek... Mocna ekipa.. i sławna...

stary_zgred napisał(a):Tisaja napisał(a):...Ale nie dane Wam niestety poznać takie postaci jak: prof .Bremberowicz, Kuna, Jankow, Kamieński, Towarek... Mocna ekipa.. i sławna...
Komu nie było, temu nie było. Dorzucę jeszcze:
(.........)
- Barta (wf)
(.....).
Opowiadał czasem kawały.......
Szczególnie miło wspominam Panie: Szafrańską, Mączkę, Żogo,Kowalczyk, a także Panie z biblioteki
A z Panów to, Pana: Aniołowskiego, Bartę i Grabowskiego.

Tisaja napisał(a):Ale nie dane Wam niestety poznać takie postaci jak: prof .Bremberowicz, Kuna, Jankow, Kamieński, Towarek... Mocna ekipa.. i sławna.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości