Wątek zmotoryzowanych :P

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Slayer » niedziela, 5 sie 2007, 10:30

Na co się tak zagapiłeś Kauczu, że Opla nie widziałeś? :wink:
Slayer
Terminator

Postprzez Slayer » niedziela, 5 sie 2007, 10:35

ehh no bywa... ile niebiescy dali mandatu? bo punktów chyba z 6 co?
Slayer
Terminator

Postprzez loisslane » niedziela, 5 sie 2007, 11:10

Widziałam wczoraj prawdziwego kretyna. Jeśli ktoś z Was rozpozna w nim siebie, niech wie, że brak mu kilku klepek.
Wieczór, po 22, ulica Solna. Latarnie nie dają tam oszałamiającego światła, więc panował lekki mrok. Samochody jak zwykle na tej trasie rozpędzone, bo to prosty odcinek. A ulicą, zajmując całą szerokość pasa jedzie sobie koleś na rolkach. Bez żadnego odblasku, chocby swiecącego paska na plecaku. Kierowcy zauważali go dopiero z odległości kilku metrów i zwalniali prawie w ostatniej chwili.
Co dla mnie najdziwniejsze, żaden nawet na niego nie zatrąbił. Jakby nieoświetlony bęcwał na drodze w nocy był naturalnym zjawiskiem. Zwalniali i grzecznie go wyprzedzali. W pewnym momencie z naprzeciwka jechał samochód policyjny. Panowie policjanci bez zwalniania minęli pana na rolkach, zatrąbili tylko krótko i pojechali dalej, bez żadnej reakcji.

Jeśli takie rzeczy dzieją się na ulicach, to wolę zostać pieszym.
loisslane

Postprzez Koala » niedziela, 5 sie 2007, 12:00

oo klasyczne najechanie na tył to ubezpieczeni poleci albo znizki albo zwyżka za szkode ehh nic miłego :yysss dobrze ze nikomu nic sie nie stało

a teraz wyobraz sobie loisslane niewidzialnych pieszych noca idących po ulicy albo rowerzystów bez jakikolwiek odblasków czy lampek. albo rowerowe gokarty na ulicach?

wczoraj wracajac z grzybowa widziałem korek ok godziny 18-19 dziwne co? taka godzina
spowodowane to było bryczką i para młodą, ale za nią jechała ciuchcia nasza kochana z goscmi weselnymi a za nia duuuzo aut kilka autobusów.
Koala
Mistrz klawiatury

Gadu-Gadu: 5257236

Postprzez Peny » niedziela, 5 sie 2007, 12:15

Peny
Terminator

Postprzez ivanrs » poniedziałek, 6 sie 2007, 10:56

ivanrs
Bywalec

Postprzez Mario » poniedziałek, 6 sie 2007, 17:07

Mario
Dyskutant