Nie ma co marudzic, jeżeli taki stan jak teraz sie utrzyma, można bedzie pokusic sie o pochwałe. A już tak zbaczając z pasma rozczarowań, prage wszystkim życzyc udanych, radosnych i obfitych Świąt Bożego Narodzenia! Szkoda że nie białych
Bez przesady z tymi pochwałami, właśnie grałem z kolegą z Kołobrzegu w css na jednym serwie tylko, że ona ma net z neo i u mnie ping 150 a u niego 20. Nie idzie grać. Chyba coś się ponownie wysypało.
Strasznie często zrywa mi połączenie. Nie ma internetu przez kilkadziesiąt sekund, potem wraca to do normy, ale podczas gier online to jest tragedia...
Masakra. Co chwile mam pingi po 2000-3000, zrywa mi połączenie, jedynie strona tkk mi dobrze działa. Nic nie mogę zrobić. I znowu kolejne święta i kolejne problemy...
Na swieta przyjechalem sobie do domu i chcialem cos ogarnac w internecie, ale niestety predkosci pobierania w granicach 20Kb na sek skutecznie mi to uniemozliwiaja... To co sie dzieje z netem z tkk jest chyba jakims nieporozumieniem. Ludzie przeciez placa za to pieniadze do cholery a sa olewani cieplym moczem.
Co sie znowu dzieje z tym zasranym internetem????? Co swieta albo weekend to sie wszystko pierdzieli. Wezcie sie w tym TKK do roboty. Nikt nie raczy nawet poinformowac co sie dzieje i kiedy to zostanie naprawione. SKANDAL