Śmiech na sali co święta wymieniają jakieś podzespoły itp a dbałość by było ok gdzie to bardziej o mnie sieć t-mobile dba za usługę gsm u mnie w rodzinie 3 osoby mają z z Neostrady często rozmawiamy dziwią się ze tak często awarię i w święta swego czasu było w milenium mieli awarię pierwsi opisywali na stronach a jak nie przewidziana była a po fakcie wiedzieli były przeprosiny klientów a tkk co robi tylko jak twierdzisz ich wina proszę złożyć pismo a czy uwzględnicie awarię to inna bajka i jak mamy nerwowo nie pisać skoro tak jest co roku w grudniu wyjaśnijcie nam teraz według mnie polowe powinniśmy płacić teraz za usługę gdyż jej nie ma tak jak powinna być
Awaria częściowo usunięta. Zostaliśmy przełączeni na zapasowe łącza. Główny problem nadaj jest usuwany. Ponowne przełączenie na właściwe łącza nie powinno być już odczuwalne.
Mniejsza, ważne że internet już dziala prawidłowo. Tak czy siak GTS powinien być przygotowany na takie sytuacje i zastępcze łącze nie powinno być włączane manualnie po 2 dniach albo dłużej ( bo jeżeli awaria nie zostanie zgłoszona to oni sami do tego dojdą po tygodniu dopiero ) tylko wszystko to powinno być zrobione automatycznie przez jakiś system, żeby zachować ciągłość internetową bez żadnego problemu błyskawicznie w razie awarii włączając łącza awaryjne. Może kiedyś...
Jeżeli mamy brać GTS za profesjonalną firmę to myślę, że powinna być na takie rzeczy przygotowana Zwłaszcza, o ile wiadomo awaria łączy była tylko w Kołobrzegu a nie we wszystkich regionach gdzie operuje GTS.