VincentDeSaint napisał(a):skorp!on napisał(a):Szkoda, że nie mam żadnej dobrej gierki. Pograłbym sobie w coś
A na jakiej platformie, może da się coś załatwić.
napewno xbox + pc
VincentDeSaint napisał(a):skorp!on napisał(a):Szkoda, że nie mam żadnej dobrej gierki. Pograłbym sobie w coś
A na jakiej platformie, może da się coś załatwić.
skorp!on napisał(a):stary komp i w miare dobry laptop z WIn7. Znalazłem jakieś minigierki, więc nie będzie źle

skorp!on napisał(a):Nie posiadam konsoli (za drogie gry), ale czekam jak wprowadzą Kinecta na PC-ta
Nie ma żadnej porządnej gry która by
Bobster napisał(a):Witam.
Rozumiem, że jest problem i nie da się tego łatwo zrobić. Ale całkowicie rozumiem kolegę wyżej, ponieważ również płacę za STAŁY dostęp do internetu, a po raz kolejny jest problem. Niestety przykro mi, że ktoś z GTS spędzi Wigilię w samochodzie, ale to jest jego praca, nie można nas za to winić. Ja mam rodzinę w Kanadzie, z którą zawsze w święta gadam przez skypa i w chwili obecnej jest to raczej nie możliwe, telefony do Kanady są drogie, dlatego nie będę dzwonił z komórki. Więc to chyba my użytkownicy jesteśmy pokrzywdzeni z racji tego, że są w końcu 3 dni wolnego na dodatek święta i nie można skorzystać z internetu. Mam nadzieję, że uda się to zrobić jak najszybciej, nie psując nikomu Wigilii. Pozdrawiam.
Nie ma co się denerwować ![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
.Bobster napisał(a):Wcale nie ma dużej poprawy niestety. Podobnie było wczoraj wieczorem. W nocy prawdopodobnie z racji małej liczby użytkowników było troszkę lepiej bo speedtest do serwera w Berlinie osiągał 1,5 mb downloadu, obecnie znowu spadł do 0.13 mb, o dziwno z uploadem jest wszystko ok. Co chwile się rozłącza albo gubi pakiety i zamula bynajmniej tak jest u mnie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości