znajdź mi w tych stacjach publicystykę dotyczącą problemów lokalnych
w koszalinie masz rmf maxx , słuchalność na poziomie 0,5 do 1 % , eska to samoj0shu4 napisał(a):przeczytaj dokładnie punkt 1 ogłoszenia które zamieściłeś
rmf maxx ani eska nie jest , nigdy nie był i nie będzie stacją lokalnąznajdź mi w tych stacjach publicystykę dotyczącą problemów lokalnych
jeżeli ci się uda stawiamw koszalinie masz rmf maxx , słuchalność na poziomie 0,5 do 1 % , eska to samo
co więcej nie sądzę żeby inwestowali w nadajnik w kołobrzegu jeżeli słychać ich z koszalina , no chyba że mają plany rozwojowe na bornholm
na 93.3 to już en-te ogłoszenie , bo po co komu koncesja za grubą kasę z mocą która może co najwyżej pokryć osiedle ogrody vox fm ledwo radzi sobie w koszalinie więc po grzyba im taka dziura jak kołobrzeg

.sailor napisał(a):co fakt to fakt. lokalnych radiostacjijest zaledwie kilka, wszystkie przeszły pod komando stacji ogólopolskich , i nadaja teraz ten sam chłam. nie moża tego słuchać bo na wszystkich stacjach jedno i to samo
:)
to stacja sieciowana z re-broadcastem , a gdyby na upartego trzymać się takiej nomenklatury to stacja ponadregionalna nie lokalnaUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości