! Mam nadzieje , że to przypadek.

Dla mnie jest OK.
bumerang napisał(a):Również się cieszę, że przyspieszamy. Jedno ale. Byłem dziś, nie dalej jak pół godziny temu, zmienić abonament na wyższy. Wszystko ładnie, miła pani w okienku wydrukowała aneks ale poinformowała mnie, że zmiana wejdzie z dniem 01.06.2010 r. Pytam czemu nie od dziś. Bo tak sobie przyjeliśmy i w sumie tak już jest wystawiona faktura a Pan zapłacił za ten miesiąc. Mówię, że dopłacę za pół miesiąca różnicę a fakturę można zawsze skorygować. Odpowiedż -nie. Szkoda. Ja jestem trochę niezadowolony bo muszę czekać, TKK nie dostanie paru złotych. W sumie obie strony są stratne. Jeżeli jest taki regulamin to może go uelastycznić? Obie strony będą zadowolone. Pewnie nie Pan tworzy regulamin ale co Pan myśli o tym Panie Root? Pozdrawiam serdecznie i czekam cierpliwie na zwiększenie transferu.
Szczerze mówiąc jestem zażenowany, niedawno podpisywałem nową umowę i nadal siedze w najgorszym pakiecie
My 2 centsUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości