Jestem abonentem TKK od pięciu lat i przez te 5 lat cały czas się zastanawiam po co zostało stworzone to forum czy może po to żeby urządzać sobie pyskówki z adminami lub udowadniać kto ma większą wiedzę na dany temat czy może po to aby był przepływ informacji. Bo jezęli chodzi o informowanie swoich abonentów o zmianach, promocjach itp to jest totalne dno zarówno jeżeli chodzi o telewizję jak i o internet.Trzeba się wręcz prosić o jakąkolwiek informację Panie Adminie czy tak trudno napisać co się w tej chwili dzieje (nie żebym narzekał na te prędkości) dlaczego szybkość internetu tak skacze czy to są jakieś testy próby czy cokolwiek.To samo tyczy się telewizji cyfrowej nie ma wzmianki o nowych programach wykaz programów nieaktualny nie wiadomo czy te programy które dochodzą to zostaną czy to tylko testy jakby człowiek raz w miesiącu nie przeszukiwał listy programów to nic by nie wiedział.Proszę spojrzeć na stronę internetową TK Koszalin wszystkie informacje czytelne przejrzyste i jasne (chwilowo oprócz cen internetu bo jest zmiana) ale pewnie dlatego jest wszystko przekazywane na bieżąco bo to większe miasto i większe możliwości
Jak jest oficjalnie coś do powiedzenia to admin mówi. Co do obecnej sytuacji nie jestem upoważniony do udzielania jakichkolwiek wiążących informacji. Jak będę to nie tylko ja napiszę co i jak ale na pewno w radio i TV też będzie informacja.
Mogę powiedzieć tylko tyle, że są testy i na pewno będzie szybciej... o ile szybciej, dowiedziecie się w niedługim czasie.
Z racji weekendu i niemożności dodzwonienia się do siedziby TKK chciałem tylko poinformować o braku możliwości korzystania z Internetu oraz oglądania TV. Pozdrawiam
R00t. czy mógłbyś udzielić mi odpowiedzi, czy internet będzie taki szybki normalnie, czy to testy jakieś? Bo na tkk.pl nie zmieniła się oferta internetu