Moja siostra w Szwecji płaci 128 SEK za internet ! !

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Moja siostra w Szwecji płaci 128 SEK za internet ! !

Postprzez Oscar » poniedziałek, 3 sie 2009, 11:56

Speed 4MB. A w Polsce dlaczego tak drogo ? Za połączenia telefoniczne, TV kablową.
I tak mogę wymieniać. Nie oczekuję od P.T Forumowiczów uzasadnienia ekonomicznego, bo znam je na pamięć.
Zacofanie, kraj na dorobku, łupienie po kieszeni, biurokkratyczne przepisy, armia pierdzistołków... itd. itd.
I praca, praca za grosze aż do smierci na posterunku pracy... by żyło się lepiej tym na górze.
http://www.efakt.pl/Tak-ZUS-oszczedza-n ... 49173.html
Oscar
Dyskutant

Re: Moja siostra w Szwecji płaci 128 SEK za internet ! !

Postprzez Oscar » poniedziałek, 3 sie 2009, 11:59

Oscar
Dyskutant

Postprzez Oscar » sobota, 15 sie 2009, 11:53

WZT napisał(a):i jaki z tego wniosek?
Wyemigruj do Dani!
Juz masz tam miejscowke wiec sie pakowac i jechac.... tam niema Tuska, Braci K. i innych zmartwien :wink:

Przecież jesteśmy w UE. Niech wyrównają zarobki, skoro wpakowali nas w objęcia UE i wtedy uwierzę, że żyje się lepiej... nie tylko kolegom Tuska i Kaczyńskich.
Poza tym głupio odpowiadasz . Tzn. nie masz nic do powiedzenia, taką argumentację to możesz wmawiać kolegom... w ogródku piwnym, których w Kołobrzegu dostatek.
Dałem tylko przykład, a Ty każesz mi się pakować... Już taki jeden "doradca" z TKK był na forum, co radził mi się przeprowadzać do ... Białogardu /oferta BTK - TKK /
A co ? Nie wolno mi na forum wypowiedzieć swojego zdania i wskazywać porównań ? Najlepiej to zrezygnować z Internetu, tv kablowej, komórki, radia, nie wchodzić na fora internetowe, aby nie denerwować nikogo. Żyć jak lump i nie chodzić po prośbie. Pasuje ?
Oscar
Dyskutant

Postprzez Oscar » sobota, 15 sie 2009, 12:17

P.S. Większość ludzi w Kołobrzegu pracuje za najniższą krajową / 1276 brutto / nawet po wyższych studiach. Są chlubne wyjątki, że za 1500 netto. 2000 to luksus.
Patrz oferty pracy w Powiatowym Urzędzie Pracy. Redukcje etatów, albo pracujecie za najniższą pensję, to ostatnia propozycja większości pracodawców "nie do odrzucenia". Nie tylko w Kołobrzegu. Gdzie te k... cuda ?!
Chyba, że chcesz WZT rozmawiać w stylu "wzoru cnót obywatelskich" reprezentanta z Kołobrzegu, z którego śmieją się na forach sprzyjających PO.

http://pl.wikiquote.org/wiki/Sebastian_Karpiniuk

P.S. PiS też niech idzie do czorta.
Oscar
Dyskutant

Postprzez Oscar » sobota, 15 sie 2009, 13:35

Bo przez tych nawiedzonych z wielkiej polityki żyje się lepiej tylko im i ich rodzinom. Dlatego lubię sobie wkleić to czy tamto.
A u siostry byłem, widziałem, ale nie można w nieskończoność komuś na głowie siedzieć, nawet siostrze.

Zakładać firmy też nie wszyscy mogą, bo kto pracowałby na tych co te firmy zakładają ?
Ktoś musi orać, aby kto inny zbierać mógł. Przecież to takie proste, aż do bólu, gdy staniesz człowieku pod bankomatem gdy rzucą ochłap i bank pobierze prowizję. ;/
Dobra, konczę ten temat. Bo forum tkk.pl zapcha się, taką ma wysoką oglądalność :shock:
Ostatnio edytowano sobota, 15 sie 2009, 13:38 przez Oscar, łącznie edytowano 1 raz
Oscar
Dyskutant

Postprzez Oscar » sobota, 15 sie 2009, 13:46

WZT napisał(a):
Oscar napisał(a):
Dobra, konczę ten temat. Bo forum tkk.pl zapcha się, taką ma wysoką oglądalność :shock:

Wiesz co przez takich ludzi jak ty to te forum troche stracilo na atrakcyjnosci....

Na długo przed moim zarejestrowaniem się , straciło na atrakcyjności. Wystarczy sprawdzić ilość odwiedzin i kto jest na forum... A podobno co trzeci mieszkaniec Kołobrzegu ma w swoim domu internet...
Zero interwencji, zero ostrzeżeń, zero roboty. Ale to nie wina Moderatorów. Każdemu się znudzi pisać.
Ożywienie forum powierzam Tobie. Wybór należy do Ciebie. :roll:

P.S WZT - popatrz datę założenia wątku przeze mnie / 3 sierpnia / i dopiero dziś / 15 sierpnia / Twoje wejście.
Tak widać, że to przeze mnie sypie się ilość wejść na forum.tkk.pl.
Ludzie trzymajcie mnie...
Oscar
Dyskutant

Postprzez Bruno » środa, 19 sie 2009, 10:40

Oscar" napisał(a):Na długo przed moim zarejestrowaniem się , straciło na atrakcyjności.

Coś tu chyba logika szwankuje - jak możesz wiedzieć, jak bardzo atrakcyjne było forum zanim tu się pojawiłeś?
Wierzysz w ploty i wieści gminne?
:twisted:
Bruno
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Oscar » środa, 19 sie 2009, 10:59

Bruno napisał(a):
Oscar" napisał(a):Na długo przed moim zarejestrowaniem się , straciło na atrakcyjności.

Coś tu chyba logika szwankuje - jak możesz wiedzieć, jak bardzo atrakcyjne było forum zanim tu się pojawiłeś?
Wierzysz w ploty i wieści gminne?

To ty, panie Organisto ?
Twoje dokonania i zaciekłe dyskusje z ludźmi "wążnymi" i "elektoratem" na tym forum pamiętam doskonale.
Miałeś dużo "sympatyków". Zresztą było minęło.
Ale stosuję się do ewangelicznej "Nie sądźcie, abyscie nie byli sądzeni". Tak więc zamykam gębę i zmykam.
Bo wolność słowa i głoszenie swoich poglądów to fikcja. Everywhere !!!
Ostatnio edytowano środa, 19 sie 2009, 11:02 przez Oscar, łącznie edytowano 1 raz
Oscar
Dyskutant

Postprzez Bruno » środa, 19 sie 2009, 11:04

Oscar napisał(a):Twoje dokonania i zaciekłe dyskusje z ludźmi "wążnymi" i "elektoratem" na tym forum pamiętam doskonale.
Miałeś dużo "sympatyków". Zresztą było minęło.
Ale stosuję się do ewangelicznej "Nie sądźcie, abyscie nie byli sądzeni".

1. Nie jestem Robertem, zresztą po nazwisku na forum to trochę faux pas - dobrze, że wyedytowałeś.
2. Najpierw osądziłeś, później Biblią się zasłaniasz - znów logika szwankuje.
Bruno
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Budyn » środa, 19 sie 2009, 11:09

Ooo masakra a zaczęło sie od internetu :) co do zakładania firmy zawsze można być i szefem i pracownikiem w jednej osobie :) tylko trzeba chcieć :)
Budyn
V.I.P

Następna strona

Powrót do :: hydepark