a tam panowie nie ma co sie złościć, przeciez i tak wiekszosc ludzi w domach nie ma jeszcze takich telewizorów

no chyba ze wprowadzenie kablówki cyfrowej nie zmieni abonamentu(nie znam się na tym) to wtedy mozna troche narzekać, że mogłoby być lepiej. Ale jak widze wszystko powoli idzie do przodu, teraz panowie wymieniaja dekodery C+ na cyfrowe(choc ja i tak nie skorzystam na tym bo mam zwykle tv hehehe

)
Niedawno czytałem obszerny artykul dotyczący telewizorów HD, gdzie udzielali się specjaliści i m.in. wyczytałem, że telewizory 42calowe i w góre nadają się obecnie TYLKO dla ludzi, ktorzy duzo oglądaja filmow w nowej technologii HD i nawet posiadanie telewizji cyfrowej nic nie da, bo będzie ona i tak za słaba na telewizory FULL HD, obraz będzie zmniejszony i wyposrodkowany, a zeby byl na calym to trzeba rozciagnac i stracic troche na jakości, dlatego do telewizji cyfrowej zalecają mniejsze troche TV nie FULL HD, lecz HD READY(mniejsza rozdzielczosc), bo żeby na 42calowkach full hd cieszyc sie super obrazem to do polski musi przyjsc technologia która dopiero sie rozwija w stanach zwana ULTRA HIGH DEFINITION, a niestety u nas tv hd raczkuje dopiero wiec na wersje ULTRA przyjdzie nam długo poczekać...
To taka ciekawostka

a zarazem porada ze póki co nie warto napalać sie na super drogie plazmy FULL HD gdyz tak naprawde jeszcze długo nie zostaną wykorzystane i do tego czasu to sie nawet wypalą hehe

no chyba ze ktos uwielbia filmy gra na ps3 itd. to nie ma co narzekać