palmy i kurort

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

palmy i kurort

Postprzez PO_hater » środa, 24 wrz 2008, 14:55

Swego czasu wszyscy się emocjonowali jedną palemką na rondzie w kołobrzegu, tymczasem w kudowie zdroju to zupełnie normalna roślina.
Sądząc po ilości - chyba miasto jest bogatsze od kolobrzegu lub kolobrzeg przejada wpływy z opłaty klimatycznej.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
PO_hater
Rozgrzewa się

Re: palmy i kurort

Postprzez kazió » czwartek, 25 wrz 2008, 00:29

Rozumiem ze ta jedna cie nie zaspokoila, chcesz wiecej. Tam (do Kudowy)sie chyba da dojechac za pomoca Pkp, pomoge ci sie spakowac. Masz racje ilość palm jest wyznacznikiem zamorzności kurortu.
kazió
V.I.P

Postprzez PO_hater » czwartek, 25 wrz 2008, 07:03

A błędy ortograficzne w wypowiedziach są oznaką (wątpliwej) inteligencji... Nie masz zdania - nie wypowiadaj się. Ja ci mogę ufundować bilet na Białoruś, odpowiedni kraj do twego poziomu.
PO_hater
Rozgrzewa się

Postprzez padalec » czwartek, 25 wrz 2008, 20:07

dodam więcej, protestuję!
padalec
Dyskutant

Postprzez kazió » sobota, 27 wrz 2008, 11:44

to byla odpowiedz na poziomie twojego pretensjonalnego tematu PO_hater, rozumiem gdyby to byl pomysł na poprawę abstrakcyjności a nie zarzut" dlaczego w kurorcie nie widzę palmy" ? moze dlatego ze w tej strefie klimatycznej nie występują.

SatH^Raa a moge mu napisać na priv jaki mam nastrój, albo co mi sie śniło ostatniej nocy? :) bez urazy
kazió
V.I.P

Powrót do :: hydepark