Głupio, że cena biletu podrożała o 1 zł i kosztować będzie 4 zł. Pewnie dlatego, że Choszczno w tym roku bilety wprowadziło. Jak tak dalej będą drożeć, to ludzi będzie coraz mniej na Dni Drawna. Ach... szkoda. Zamiast powtarzać zespoły, które były, to mogły by być inne. ZAMIAST LADY PANK LEPIEJ śCIąGNąć PAPA D(ANCE), PRZY KTóREGO MUZYCE LEPIEJ BYM SIę BAWIłA. DOBRZE, żE NA DNI BARLINKA BęDą ZA TYDZIEń W SOBOTę, TO POJADę. ZAWIODłAM SIę NA NASZEJ GMINIE.

r00t napisał(a):Co do tego co pisał j0sh: i bardzo dobrze że miasto wyszło z takiego założenia... teraz tylko trzeba zrobić odpowiednie warunki aby prywatni przedsiębiorcy mogli działać... tymczasem u nas o 22.oo każą wszystkim iść spać...

j0shu4 napisał(a):a co do ciszy nocnej o 22
tego akurat sie czepial nie bede , cisza jest cisza koniec kropka i to w kazdym miescie
jak nie wiesz o czym pisze to zapraszam na tydzien u mnie z karczma mysliwska pod oknem
co rano wstaje [beeeeep] w sezonie
Po przebywa jeden z drugim z Anglikami w jednej knajpie i bedzie loozik majonezik. Jak bede mial 120 lat to bede szukal spokoju.j0shu4 napisał(a):typowe
nie podoba ci sie to spadaj
tak sie sklada ze nie wybieralem miejsca zamieszkania
to ze w nocy chce spac to znaczy ze jestem prowincjuszem ?
moge powiedziec vice versa jak chcesz szczekac po nocach spadaj na lotnisko w podczelu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości