SZUKAM SALI WESELNEJ W KOLOBRZEGU LUB OKOLICACH

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

SZUKAM SALI WESELNEJ W KOLOBRZEGU LUB OKOLICACH

Postprzez liza » wtorek, 10 cze 2008, 13:41

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Zastanawiam sie nad sala weselna i nie ma zielonego pojecia gdzie!!! Nie mieszkam juz ponad 6 lat w Kolobrzegu i nie dokonca jestem w temacie. Planuje slub na ok. 100 osob z noclegami dobrym jedzeniem mila obslga i niezbyt wysokimi cenami . No chyba ze bedzie to warte tej sumy w gruncie rzeczy cena nie dokonca gra role. Z jakimi kosztami powinam sie liczyc ? Czy jest ktos na forum kto moglby mi cios ciekawego polecic ? Bylabym wdzieczna . Slub planujedopiero w nastepnym roku ale juz bym chciala pomal wszystko pozalatwiac.
liza
Nowicjusz

Re: SZUKAM SALI WESELNEJ W KOLOBRZEGU LUB OKOLICACH

Postprzez FiDo » wtorek, 10 cze 2008, 14:25

FiDo
Arcymistrz

Postprzez keeper » wtorek, 10 cze 2008, 14:39

keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez loisslane » wtorek, 10 cze 2008, 15:21

Popytaj w Conradzie na Sienkiewicza - byłam tam na takim dużym weselu i dość sprawnie im to poszło. Cena tez podobno umiarkowana. Jedyny minus - sala jest na piętrze (pannę młodą trzeba wnosić po schodach, a i w pewnym momencie co lepiej bawiący się goście mogą mieć problem z bezpiecznym zejściem na dół) :P
Zobacz też na Orlej (niedaleko Kaszubskiej, w okolicach Billi).
loisslane

Postprzez Suzy » piątek, 20 cze 2008, 17:17

Omega - Grzybowo, ładna sala i zajmują się tylko weselami już od dawna, więc mają doświadczenie...
do tego świetne jedzenie , ale cena ok. 200 zł. od osoby :?
jest pewnie jeszcze trochę miejsc, ale o tej sali słyszałam najwięcej dobrych opinii
tylko czerwiec i wrzesień 2009 roku już zajęte, chyba, że inny miesiąc ...no ale jeśli to ma być przyszły rok to już pora załatwiać salę i kapelę, bo tak samo ciężko z zespołami niestety
powodzenia
Suzy
Gwiazdor

Postprzez loisslane » sobota, 21 cze 2008, 09:42

Przede wszystkim popytaj też w ośrodkach wypoczynkowych - jest ich cała masa, duże wesele mozna zrobić np. w ośrodku Wiga (albo Wega :? - są obok siebie i ciągle mi się mylą) - naprzeciwko Czarnego Konia na Fredry.
loisslane

Postprzez kołysanka » środa, 25 cze 2008, 18:19

Jestem na świeżo po własnym weselu i właśnie z uwagi na poszukiwanie rozsądnych kosztów trafiliśmy do Ustronia Morskiego.
O Omedze z Grzybowa złego słowa nie słyszeliśmy (wręcz przeciwnie), ale niestety nie było nas na organizację wesela tam stać.

W Ustroniu wylądowaliśmy w Ośrodku "Zagłębie" (150m od kościoła) - w sali kawiarni na 1 piętrze. Wesele było na 95 osób, więc porównywalne do Twojego.
Bardzo sympatyczna szefowa ośrodka - Pani Ula, służąca dobrą radą i co najważniejsze, osoba z którą dosłownie wszystko da się dogadać.

Wyszło nas nieco ponad 100 zł/os. (plus alkohol, napoje, ciasta i owoce, ale to raczej wszędzie standard). Żadnego "korkowego" nie policzyli.
Jedzenie było po prostu przepyszne (fakt, że nie wydziwialiśmy z jakimś kawiorem, krewetkami czy przepiórkami), ładnie udekorowane i naprawdę było go dużo - jeszcze z powodzeniem obsłużyliśmy na drugi dzień śniadanie.
Niestety był problem z nocowaniem gości w samym ośrodku, ale dosłownie w promieniu 200m bez kłopotu udało się wszystkich rozlokować.

W każdym razie jeśli ktoś szuka miejsca na wesele w rozsądnych kosztach, to bez wahania polecam "Zagłębie".
A jakbyś miała jeszcze jakieś pytania to pisz na PW.

I powodzenia :wink:
kołysanka
Mistrz klawiatury

Powrót do :: hydepark