To jest kawałek forum dla ludzi którzy mają coś do powiedzenia na tematy polityczne, społeczne czy gospodarcze. Masz ciekawe poglądy, chcesz się podzielić swoimi przemyśleniami, skomentować wydarzenia z kraju lub świata, proszę bardzo...
rysio, nie wiem o co Ci dokladnie chodzi, ale jezeli masz problemy ze znalezieniem kretyna, zacznij od lustra Jezeli nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia, to zawrzyj jape...
Zreszta, nie chce mi sie karmic Trolla
...nie przychodzą już powiadomienia z automatu, więc nie aktualizuję listy. Co wcale nie oznacza, że organizacje zwalczające piractwo nie monitorują Internetu. Pewnie robią to po cichu teraz. Jeżeli ktoś używa programów P2P, niech robi to z głową... żeby sobie nie zrobić niespodzianki w postaci wizyty smutnych panów...
No i doczekaliśmy się w Polsce http://di.com.pl/news/21404,1,0,Tysiace ... pozwu.html ...naprawdę radzę uważać. Nie wiadomo jak to zamieszanie się skończy, ale na pewno nie jeden internauta oberwie rikoszetem "tak dla przykładu" ...bo takie działania, oprócz rzeczywistego ścigania piractwa mają charakter mocno propagandowy...
A skąd rodzice mają wiedzieć? Wiekszośc rodziców dzieci w wieku powyżej lat 12(tak myślę) nie bardzo wiedzą do czego słuzy komputer poza gadu-gadu i stronami xxl . Kupują duo, qautro core do pisania pism w wordzie, arkuszy i sciagania poczty. , o tego 2G ramu bo tak sprzedawca doradził