cichy napisał(a):brakuje mi info o nowych postach
a informacje o autorach - wolałam jak były po lewej 

(shoutbox = Ajax), ma super panel moderacji i administracji, jest "na czasie" (jest rozwijany przez autorów, phpBB2 nie jest już rozwijane), jest logiczniej rozwiązany.... itp itd... same zalety. Na razie nie znalazłem żadnej wady...cichy napisał(a):wedlug mnie podpis autora zlewa sie troche z trescia postu
r00t napisał(a):oznaczanie jako przeczytane jest u góry po prawej stronie... na dole na dodatek jest lista aktywnych tematów.
.oznacza jedynie dzialy, aby nie ikonka nie miala koloru czerwonego 
cichy napisał(a):r00t napisał(a):oznaczanie jako przeczytane jest u góry po prawej stronie... na dole na dodatek jest lista aktywnych tematów.
to oznaczenie dziala jakos dziwnie: po kliknieciu w celu oznaczenia, a nastepnie po kliknieciu "nowe posty" wciaz pokazuje te same.oznacza jedynie dzialy, aby nie ikonka nie miala koloru czerwonego

...dwa kliknięcia 1. wejście na forum 2. "Zobacz nowe posty" ...a jak sobie ustawisz forum jako stronę startową to tylko jedno kliknięcie... w "Zobacz nowe posty"r00t napisał(a):..no chyba się czepiasz...dwa kliknięcia 1. wejście na forum 2. "Zobacz nowe posty" ...a jak sobie ustawisz forum jako stronę startową to tylko jedno kliknięcie... w "Zobacz nowe posty"
ale spoko, jak sie nie da to trudno 
cichy napisał(a):ale mi osobiscie brakuje konkretnego info ze sa w ogole jakies nowe posty. teraz musze kliknac na "zobacz nowe posty", albo przejechac cala strone w poszukiwaniu czerwonej ikony. rozwiazanie z poprzedniej wersji bylo moim zdaniem praktyczniejsze

r00t napisał(a):Mnie się podoba nowy skrypt bardziej... jest lepszy, szybszy, generuje czysty html, wykorzystuje nowe technologie(shoutbox = Ajax), ma super panel moderacji i administracji, jest "na czasie" (jest rozwijany przez autorów, phpBB2 nie jest już rozwijane), jest logiczniej rozwiązany.... itp itd... same zalety.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości