Mój ranking sklepów zaczynając od najgorszych to:
1. Media expert-obsługa do bani,stoją i gadają

chcieli mi wcisnąć uszkodzony sprzęt dokładniej TV. w dodatku niedouczony sprzedawca nie wiedział nawet ile ma cali:)
2.Avans-tutaj natomiast natarczywa osbługa,która nie ma żadnej wiedzy mówią wszystko to co usłyszeli w reklamie:)koniecznie chcieli mi coś sprzedać,czyżby mieli prowizje od sprzedaży?? ceny dosyć wygórowane.
3.Euro-brak obsługi,moznana sklepie grać w piłkę i nikt nie zauważy,ciężko nawet kogokolwiek poprosić żeby pomógł.System zapłaty i odbioru towaru rodem z PRLu:) więcej karteczek mieć nie można:),a przecież jesteśmy w unii (ekologia) nie jest ich silna stroną;)
4.Mars-obsługa OK tylko sprzętu im brakuje,a tak nie ma sie do czego przyczepić

.
5.Multi (stara barka) Tutaj zostałem pozytywnie zaskoczony

: co prawda często inna załoga ALE wiedza o sprzęcie zadziwiająco duża,obsługa miła i pomocna,na pułkach stoi "clin" do szyb chyba często sprzątają;) jedyny sklep w którym zostawiłem pieniądze i nie żałuje,w multi na wschodniej też jest OK tylko,że już nie tak miło i troszku mniejsza wiedza o sprzęcie.
Ogólnie tak wygląda ranking sklepów RTV i wydaje mi się,że na razie się nie zmieni,a długo szukałem sprzętu i często odwiedzałem te sklepy