wsp napisał(a):
voodoo3500
Tak się składa że w kołobrzegu nie żadnego dobrego sklepu RTV-AGD.
Prym wiedzie media-expert. Całą obsługę odesłałbym do kopania rowów bo do tego się tylko nadają. Znikoma wiedza o sprzęcie, który sprzedają, brak zainteresowania klientem, NIECHLUJNY wygląd, a przy kasie panuje totalny bajzel -prawie nigdy nie mają wydać reszty, brak czytnika kodów kreskowych lol, przeważnie otwarta tylko jedna nawet, gdy klientów jest wielu.
odp
a w jakim sklepie masz czytnik???
Żułta koszula krawat itp niechlujnośc to jak ty chodzisz
Sonie!!!!::)
Martius napisał(a):Słuchaj !
Kupilem w tym sklepie : (napisał bym w twoim ale nie jestem pewny czy w nim pracujesz ) kilka produktów (nie były to produkty po 10,15zł ) i ani razu nikt nie obsłużył w tym sklepie mnie ani moich znajomych na należytym poziomie , mało tego drogi kolego przy zakupie telewizora lcd odsyłaliście mnie od jednego do drugiego uzasadniając iż specjalizujecie się to w kuchenkach to w laptopach itp ( krótko mówiąc nie posiadacie wiedzy na temat produktu który mnie interesuje . Zeby bylo wesolo jak już przyszedł pan mgr tv nie potrafił odpowiedzieć na większość zadanych pytań szczycił się jedynie swoją wiedzą na temat jakości obrazu w nowych odbiornikach hd . Ok pojedyńczą niewiedze można wybaczyć wpadki zdarzają się każdemu ale co zakup to brak odp na zadane pytanie no chyba ze jest nią bełkot "tak mamy w innym kolorze i będzie dobry" . Jeżeli ktoś jest pracownikiem danego sklepu firmy powinien ją mimo wszystko godnie reprezentować nie zależnie od uzyskiwanego wynagrodzenia (co może być czynnikiem motywacyjnym ) a nie palić głupa .
P.S Nie mam kompleksu własnej wiedzy może po prostu nie jestem tak wszechwiedzący i ufny jak ty i nie kupuje wszystkiego na przysłowiowe słowo płacąc 25% drożej . Chociaż to za jaką sumę oferujecie towar to wasza sprawa - parę razy przepłaciłem bo nie chciało mi się czekać ale taki już jestem lubię mieć na teraz . Ale wprowadzać ludzi w błąd niewybaczalne . Prawda Błazen ?
wsp napisał(a):Martius napisał(a):Słuchaj !
Kupilem w tym sklepie : (napisał bym w twoim ale nie jestem pewny czy w nim pracujesz ) kilka produktów (nie były to produkty po 10,15zł ) i ani razu nikt nie obsłużył w tym sklepie mnie ani moich znajomych na należytym poziomie , mało tego drogi kolego przy zakupie telewizora lcd odsyłaliście mnie od jednego do drugiego uzasadniając iż specjalizujecie się to w kuchenkach to w laptopach itp ( krótko mówiąc nie posiadacie wiedzy na temat produktu który mnie interesuje . Zeby bylo wesolo jak już przyszedł pan mgr tv nie potrafił odpowiedzieć na większość zadanych pytań szczycił się jedynie swoją wiedzą na temat jakości obrazu w nowych odbiornikach hd . Ok pojedyńczą niewiedze można wybaczyć wpadki zdarzają się każdemu ale co zakup to brak odp na zadane pytanie no chyba ze jest nią bełkot "tak mamy w innym kolorze i będzie dobry" . Jeżeli ktoś jest pracownikiem danego sklepu firmy powinien ją mimo wszystko godnie reprezentować nie zależnie od uzyskiwanego wynagrodzenia (co może być czynnikiem motywacyjnym ) a nie palić głupa .
P.S Nie mam kompleksu własnej wiedzy może po prostu nie jestem tak wszechwiedzący i ufny jak ty i nie kupuje wszystkiego na przysłowiowe słowo płacąc 25% drożej . Chociaż to za jaką sumę oferujecie towar to wasza sprawa - parę razy przepłaciłem bo nie chciało mi się czekać ale taki już jestem lubię mieć na teraz . Ale wprowadzać ludzi w błąd niewybaczalne . Prawda Błazen ?
Eloquentiae multum, sapientiae parum

Flo napisał(a):wsp napisał(a):Martius napisał(a):Słuchaj !
Eloquentiae multum, sapientiae parum
wsp, w dobie internetu, kazdy zna teraz lacine, nie wiedziales co odpowiedziec to zablysnales lacina, pokaz madrosci czy zaslona dymna?

![cwaniak :]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Viru$ napisał(a):Ciekawe czy laptopy wsp tez u was sprzedaja jak w PC World: "Jest naprawde swietny! I odtwarza DVD!!"![]()
Od siebie pragne tylko dodac, ze piszac tu jako pracownik sklepu, powyzszym postem udowodniles ze nie szanujesz klienta i jego potrzeb. A to jest obowiazkiem kazdego sprzedawcy. Na miejscu Twojego pracodawcy postulowalbym za Twoim natychmiastowym zwolnieniem, poniewaz swoim postem "kreujesz negatywny wizerunek firmy"
Klient ma prawo sie pytac, a Twoim obowiazkiem jest znac odpowiedzi. Jezeli czegos nie wiesz, nie wstydz sie powiedziec "przepraszam, ale obecnie jest tyle tych wynalazkow, ze ciezko sie zorientowac, prosze chwileczke poczekac przyniose katalog firmy xxx". W obecnych czasach nikt nie spamieta wszystkich parametrow sprzetu na polkach, wystarczy byc tylko odrobine kreatywnym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości