Witam
Może ktoś wie co się dzieje z programami z TKK. Od wczoraj brak sportclub, problemy sa z PULS, polonia 1, tele5.
Kiedy znikna problemy.
Pozdrawiam
rysio napisał(a):a ja korzystając z okazji zapytam: jakie programy powinienem mieć w tv jeśli nie płacę abonamentu tkk? u mnie w bloku wszystkie gniazda w mieszkaniach podłączała tkk, zatem siłą rzeczy korzystam z ich gniazda, ale zastanawiam się czy nie powinienem mieć czasem tvnu, bo przecież jest ten program dostępny w eterze. a u mnie nie ma...
?richard napisał(a):Witam
Może ktoś wie co się dzieje z programami z TKK. Od wczoraj brak sportclub, problemy sa z PULS, polonia 1, tele5.
Kiedy znikna problemy.
Pozdrawiam
dziadek napisał(a):rysio napisał(a):a ja korzystając z okazji zapytam: jakie programy powinienem mieć w tv jeśli nie płacę abonamentu tkk? u mnie w bloku wszystkie gniazda w mieszkaniach podłączała tkk, zatem siłą rzeczy korzystam z ich gniazda, ale zastanawiam się czy nie powinienem mieć czasem tvnu, bo przecież jest ten program dostępny w eterze. a u mnie nie ma...
to jest Twoje gniazdo przez nich założone w Twoim mieszkaniu.
TKK niczego nie musi.
Natomiast administrator budynku zapewnia dostep do TVP 1 i TVP 2.
Polsat robi prezent i można go dostroić bez anteny.
Jak byś grzecznie zapytał o TVN - dowiedziałbys sie że po podłączeniu anteny pokojowej można odbierac TVN.
Tylko kto chce sie uczyc grzeczności ???
Moim zdaniem powinni poprawic jakosc odbieranego sygnalu telewizyjnego a tak to juz mozna sobie odpuscic te kanaly ... Apropo kablowek i oferowanych pakietow to takie Karlino przewyzsza 100 razy oferte TKK , to takie male porownanie 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości