Uzdrowisko-forum

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez kołysanka » niedziela, 23 gru 2007, 18:25

Nie znam Waszych przesłanek tworzenia takich a nie innych działów forum, dla mnie zupełnie nie trafiony jest pomysł z podziałem na część forum dla mieszkańców dzielnicy uzdrowiskowej i nie-mieszkańców.
Po pierwsze, jak będziecie weryfikować to, gdzie ktoś mieszka? (dowód osobisty trzeba będzie pokazać???)
Po drugie, szkoda chyba utrudniać bezpośrednią konfrontację opinii z i spoza dzielnicy. Nie muszą być przecież wcale rozbieżne, a jeśli będą, to tylko dobrze dla tematów, bo to sprzyja dyskusji.
kołysanka
Mistrz klawiatury

Postprzez Flo » niedziela, 23 gru 2007, 19:24

kołysanka napisał(a):Nie znam Waszych przesłanek tworzenia takich a nie innych działów forum, dla mnie zupełnie nie trafiony jest pomysł z podziałem na część forum dla mieszkańców dzielnicy uzdrowiskowej i nie-mieszkańców.
Po pierwsze, jak będziecie weryfikować to, gdzie ktoś mieszka? (dowód osobisty trzeba będzie pokazać???)
Po drugie, szkoda chyba utrudniać bezpośrednią konfrontację opinii z i spoza dzielnicy. Nie muszą być przecież wcale rozbieżne, a jeśli będą, to tylko dobrze dla tematów, bo to sprzyja dyskusji.

to samo zauwazylem, ten dzial jest zbedny chyba ze istnieje jakies przeslanie
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez kulA » poniedziałek, 24 gru 2007, 12:41

nie chce bombardowac pomyslu, bo przeciez kazda aktywnosc jest lepsza od bezczynnosci, ale nie rozumiem po co w tak malym miescie jak kolobrzeg tworzyc fora dzielnicowe, z niewielkiej ilosciludzi ktorzy tu mieszkaja ocina sie jeszcze wieksza czesc i juz naprawde zostaje niewiele potencjalnych uzytkownikow, wg mnie w takich mnalych miescinkach powinno sielaczyc male inicjatywy w wieksze zeby mialy one jakis szanse powodzenia
kulA
Rycerz forum

Postprzez mimoza » wtorek, 25 gru 2007, 13:24

dla każdego coś miłego - gartuluje pomysłu i bedę zaglądał... :)
mimoza
Rycerz forum

Postprzez loisslane » czwartek, 27 gru 2007, 16:11

Mnie się wydaje, że mieszkańcami dzielnicy uzdrowiskowej są głównie kuracjusze i przyjezdni, regularnych domów i osiedli jest w tej okolicy chyba jednak niewiele, wielkiego oddźwięku więc raczej nie będzie... Kołobrzeg jest za małym miastem, żeby dzielić je na dzielnice i dla każdej organizować oddzielne forum Forum (chyba że Osiedle Ogrody), zresztą jak juz ktoś napisał, po co je dzielić, skoro lepiej łączyć? Owszem, widze potrzebę wypowiadania się na temat dzielnicy uzdrwoiskowej, ale tematów nie będzie tak dużo, żeby zlepić je w osobne działy nowego Forum.
Pomysł nie jest zły, ale myślę, że mozna by zacząć od założenia tematu na forum tkk na temat dzielnicy uzdrowiskowej. Niech tam ludzie piszą o wszystkim związanym z uzdrowiskiem, a z tematów, jakie poruszą, będzie można ocenić potzrebę forum na ten temat, uściślić nazwy działów itp. Udało się to z wątkiem zmotoryzowanych (zainteresowanie nim jest spore, a temat okazał się potrzebny), dlaczego nie spróbować z uzdrowiskiem?
loisslane

Następna strona

Powrót do :: hydepark