dla innych 5 zł.
dla innych 5 zł.
no i właśnie stoję przed dylematem, czy jechać jutro do bajki do koszalina czy iść do mosquito...
do bajki tańszy wstęp, ale też nie wiem, czy na jutrzejszą zabawę nie podniosą róznież ceny...ehh ciężka sprawa... 
SatH^Raa napisał(a):No cóż, prawa rynku. Jeżeli w sobotę nie mogą wpuszczać już ludzi do lokalu bo jest pełny to podnoszą cenę i w ten sposób robią naturalną selekcję.
r00t - z biletem do Poznania i z powrotem to łącznie wyjdzie trochę więcej niż 20 zł za wjazd, no nie?

Flo napisał(a):SatH^Raa napisał(a):No cóż, prawa rynku. Jeżeli w sobotę nie mogą wpuszczać już ludzi do lokalu bo jest pełny to podnoszą cenę i w ten sposób robią naturalną selekcję.
r00t - z biletem do Poznania i z powrotem to łącznie wyjdzie trochę więcej niż 20 zł za wjazd, no nie?
no ale r00t mial raczej na mysli normalny klub w normalnym miescie, ze tak tam to wyglada, ato nie bylo zaproszenie do Poznania dla ludzi z Kolobrzegu
Wiem ze riposta na to jest taka ze jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
j0shu4 napisał(a):Flo napisał(a):SatH^Raa napisał(a):No cóż, prawa rynku. Jeżeli w sobotę nie mogą wpuszczać już ludzi do lokalu bo jest pełny to podnoszą cenę i w ten sposób robią naturalną selekcję.
no ale r00t mial raczej na mysli normalny klub w normalnym miescie, ze tak tam to wyglada, ato nie bylo zaproszenie do Poznania dla ludzi z Kolobrzegu
Wiem ze riposta na to jest taka ze jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
a co to jest normalny klub ? dla mnie moze byc to underground lub mosquito dla innych dawne kazamaty lub dawny kalmar moglbys uscislic definicje normalnego miasta i normalnej knajpy ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości