Od kiliku dni co jakiś czas pojawiał się na telefonie sygnał 3G. Dziś modem od rana pracuje na szybkim łączu.
Oznacza to że, stają się możliwe video rozmowy w sieci Era i szybki internet. W zależności od modemu jest 1,8 Mb i 7,2 Mb.
Deja Vu napisał(a):Od kiliku dni co jakiś czas pojawiał się na telefonie sygnał 3G. Dziś modem od rana pracuje na szybkim łączu.
Oznacza to że, stają się możliwe video rozmowy w sieci Era i szybki internet. W zależności od modemu jest 1,8 Mb i 7,2 Mb.
Pigul napisał(a):a mi wlasnie skonczyla sie umowa na iPlusa ... i wlasnie jutro ide do era salonu

Pigul napisał(a):Plus zadnej fajnej oferty nie zaproponowal, dali np. mozliwosc zakupu modemu za zlotowke ale nalezy zostac przy najdrozszym abonamencie lub zakup telefonu z mozliwoscoa uzywania 3G ale tylko z abonamentem telefonicznym. 24 miesiace bylem u dziadow, placac 108 zl i go... dostaje za nastepne 24 miesiace. Nigdy iPlusa. Wracam do Ery - tam mam dwie komorki, eradomowa i teraz Blueconnect
McCool napisał(a):Pigul napisał(a):Plus zadnej fajnej oferty nie zaproponowal, dali np. mozliwosc zakupu modemu za zlotowke ale nalezy zostac przy najdrozszym abonamencie lub zakup telefonu z mozliwoscoa uzywania 3G ale tylko z abonamentem telefonicznym. 24 miesiace bylem u dziadow, placac 108 zl i go... dostaje za nastepne 24 miesiace. Nigdy iPlusa. Wracam do Ery - tam mam dwie komorki, eradomowa i teraz Blueconnect
Jak nie bierzesz u nich nowego modemu, to wtedy sieć proponuje Ci korzystniejsze warunki z limitem i cenami. Jeśli miałeś go na firmę to dają Ci tu 8gb na jednego miecha. Jeśli chodzi o neta, to oferta Plusa jest aktualnie najlepsza. 3G też kryje najwięcej Polski u nich.
Nie oczekiwałbym od Ery gruszek na wierzbie, chociaż przyznam, że technologię mają dobrą i stabilną.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości