Sowa napisał(a):Virus uspokój się .Jesteś strasznie zacietrzewiony.
Może musisz pójść upuścić sobie krwi np.pijawkami.
Gdzie Ty widzisz zacietrzewienie? To jest moja prywatna opinia, która pozwalam sobie publikować na tym forum. Z całym szacunkiem pragnę zwrócić uwagę, że w swej argumentacji nie stosuję tsnich docinków, w których zwolennicy PO tak się lubuą. Wolę spokojną wymianę argumentów, niestety nie wszyscy do niej dorośli

Gdybyś chwilkę pomyślał i wykonał, zapewne przerastającą Twoje chęci i możliwości, opcję przeglądania forum, zapewne dostrzegłbyś, że nie jestem piewcą walorów PiS. Bynajmniej. jednak od niezdecydowanego miotania się indolenta politycznego, jakim w moim mniemaniu jest Mr.Donald, wolę już precyzyjnie zorganizowane działania braci K. Przynajmniej mam pewność, że u steru władzy siedzą ludzie, którzy potrafią rządzić, a nie człowiek który sprawia wrażenie zagubionego w świecie prawdziwej polityki. Nie jest to bynajmniej moje odosobnione zdanie, bowiem wg ostatnich sondaży właśnie Tusk jest postrzegany w społeczeństwie jako kotwica dla działań PO. Prawda jest brutalna. Nie każdy prostak jest na tyle błyskotliwy, aby być liderem...
Sowa napisał(a):Masz pretensje do świata ,że istnieje.
I tak nie będzie z Ciebie polityka.
Pretensji do świata bynajmniej nie mam. Nie wiem gdzie to wyczytałeś, pewnie w platformowym stylu miałeś wizje i doszukałes sie czegoś między wierszami. niemniej mam skromna prośbę. Trzymajmy się realiów, OK ?
Ze mnie? Polityk? Dobre

Niestety wierzę w pewien system wartości i staram się go przestrzegać. Lojalnośc wobec ludzi to rzecz dla mnie święta. W świetle powyższych faktów śmiem uważać, że absolutnie nie nadaję sie na polityka

Sowa napisał(a):Rozsądnym ludziom potrzebny jest spokój i plany na przyszłość
a nie rozdrapywanie ran i ciągle przypominanie , że komuś kiedyś
zwieracze odbytnicy puściły.
Hej, chwila. Przecież to ulubiona rozrywka platformersów. No, oprócz ostatnio modnej zabawy w wróżkę Jadzię... "Widzę tu drugą Irlandię, policjanci zarabiają, pielęgniarki zarabiają, bla bla bla". Sorry, ale śmiech pusty człowieka ogarnia. Gruszki na wierzbie? To nowa forma pozyskiwania elektoratu? To wszystko w 4 lata? Bo chyba o zgrozo, Donald nie ma aspiracji rządzenia dłużej niż przez jedną kadencję?
Ja ujmę to tak. W pupalu mam drugą Amerykę, Japonię i Irlandię. Najbardziej chciałbym mieć cywilizowaną Polskę. Twój lider się zapędza w obietnicach, których nie będzie miał szans dotrzymać. Wizje ma godne Nostradamusa, ale niestety, mistrz był tylko jeden, a tanim imitacjom powiedzmy zdecydowanie NIE ;D
A jakbys miał zamiar sie dalej putać, to od razu mówię. Oszczędź sobie. Riposty cenię, ale na poziomie
P.S. Wiecie, że Kaczory dotrzymały obietnicy z mieszkaniami? Serio. Miały być 3 000 000, jest 300 000, ale wszyscy zapomnieli, że ostatnie 0 siedzi w Ministerstwie Sprawiedliwości
To mój ulubiony dowcip ostatnich dni