abebe napisał(a):kołysanka napisał(a):czy mi się wydaje, czy Prezydent Miasta nie zjawił się przywitać Premiera?
a poinformował Go ktoś w normalnych warunkach?
abebe napisał(a):kołysanka napisał(a):czy mi się wydaje, czy Prezydent Miasta nie zjawił się przywitać Premiera?
Demurrer napisał(a):abebe napisał(a):kołysanka napisał(a):czy mi się wydaje, czy Prezydent Miasta nie zjawił się przywitać Premiera?
Co to znaczy normalnych?
Telefon z zaproszeniem od posła i od wojewody - przedstawiciela rządu w terenie to za mało dla wielmożnego prezydenta? Przesyłka DHLem miała przyjść z miesięcznym wyprzedzeniem? Taki z niego gospodarz miasta?
Zresztą wojewoda przepraszał, że na ostatnią chwilę zaprasza, ale sytuacja była dynamiczna i do końca nie było wiadomo kiedy i czy w ogóle premier się zjawi.
A może po prostu Karpiniuk prezydentowi zabronił?
CIR-5500-10(21)-07 Warszawa, 9 października 2007 r.
WIZYTA PREMIERA
W WOJEWÓDZTWIE ZACHODNIOPOMORSKIM
(zapowiedź)
Jutro, 10 października br., prezes Rady Ministrów Jarosław Kaczyński przebywać będzie w województwie zachodniopomorskim.
Program przewiduje m.in.:
godz. 13.15 - 13.35 Spotkanie z rybakami w Porcie Morskim Kołobrzeg.
Kołobrzeg, nabrzeże rybackie przy ul. Bałtyckiej (przy
boksach dla rybaków)
Foto
godz. 13.50 - 14.10 Wizyta w Porcie Pasażerskim.
Kołobrzeg, Port Pasażerski, wejście przy Latarni Morskiej
Foto
godz. 15.20 - 15.30 Wizyta w katedrze w Kołobrzegu.
Kołobrzeg, ul. Mariacka 5
Foto
godz. 15.40 Spotkanie z mieszkańcami Kołobrzegu.
Otwarte dla mediów.
Kołobrzeg, pl. Ratuszowy
Wejście dla dziennikarzy na poszczególne punkty programu za okazaniem ważnych legitymacji prasowych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości