Bardzo trudne pytanie!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez FiDo » niedziela, 7 paź 2007, 16:33

bo zadna strona mnie nie przekonuje. bo bede mial powody do narzekania czy to wygra PiS, czy to wygra PO. bo nie bede glosowal na mniejsze zlo. bo nie chce mi sie ani nie mam czasu ganiac i wnioskowac o przydzielenie mi prawa glosu w miejscu pobytu. bo mnie nikt nie przekonal zebym glosowal :twisted: i chyba najwazniejsze: bo mam to juz od dawna w dupie
FiDo
Arcymistrz

Postprzez HorHe » niedziela, 7 paź 2007, 17:04

rysio napisał(a):nie wszyscy, ale wiekszosc... jak to jest - caly kraj nasmiewa sie z rzadzacych i ma za zle pisowi, a jednak kaczorki wygrywaja.....

Czy nawet w tak błahym temacie wszystko musi schodzić na walke polityczną...?
Nie pisz ze wszyscy zagłosują na pisiorów. Dobrze wiemy, że są tu osoby głosujące na innych, oraz - jak kolega wyżej - mające całe wybory w dupie :)

Temat - tak, smieszy nam. I na tym skończmy :)
Jak założycie o Tusku to też sie pośmieje. O :)
HorHe
Dyskutant

Postprzez rysio » niedziela, 7 paź 2007, 17:38

HorHe napisał(a):Czy nawet w tak błahym temacie wszystko musi schodzić na walke polityczną...?

przecież temat dotyczy polityka...
rysio
Terminator

Postprzez FiDo » niedziela, 7 paź 2007, 17:41

SatH^Raa napisał(a):Nikt Cię nie przekonał... Hm... Ban na forum.tkk.pl Cię przekona? ;)

A tak poważnie to głównie przez takich jak Ty, Samoobrona i LPR są powyżej progu wyborczego.

nie :twisted: ale ja tego bana chetnie obskocze panie wladzo. jako lekarstwo na moj nalog :twisted:

ja doskonale sobie zdaje sprawe, ze nie jest to cos z czym powinienem sie obnosic. nie mam jednak zamiaru postepowac niezgodnie ze swoimi moralnymi zasadami (jakze patetycznie to zabrzmialo!). byl czas kiedy glosowalem. moze ten czas nadejdzie znowu. ale nie w tych wyborach
FiDo
Arcymistrz

Postprzez sara » poniedziałek, 8 paź 2007, 23:04

FiDo! Masz rację. Może nie zawsze tutaj zgadzamy się w poglądach, ale na pewno popieram ciebie w takich kwestiach jak wolność wypowiedzi. Admin straszy ciebie banem? Za co? Niech pomyka. Gdzie? Niech sam wybierze i przeczeka wybory. Może wróci do "swoich".
sara
Dyskutant

Postprzez FiDo » wtorek, 9 paź 2007, 00:09

dzieki, ale na szczescie nikt mnie niczym nie straszy ;) znamy sie z Sathem na tyle dlugo, ze jestem w stanie rozpoznac moment, w ktorym zartuje :twisted:
FiDo
Arcymistrz

Postprzez sara » wtorek, 9 paź 2007, 00:44

No cóż. Niech i tak będzie. Ja to odebrałam nieco inaczej ale ty decydujesz. Mnie i tak drażnią takie wypowiedzi... Przecież wszyscy to czytają. Branoc.
sara
Dyskutant

Postprzez Grolsch » wtorek, 9 paź 2007, 10:35

rysio napisał(a):alez to durne - was to rzeczywiście śmieszy?

heheheh nooooo :) Ja wybieram matowe ;)
Grolsch
Twardziel

Postprzez Sowa » sobota, 13 paź 2007, 20:58

Bo mu wszystko przeszkadza a ponadto jest leniwy! :lol:
Sowa
Dyskutant

Poprzednia strona

Powrót do :: hydepark