1
jako człowiek, nie jako partia
qrczak napisał(a):Nie ma za bardzo na kogo głosować. Gdyby Hoc nie był w PiS-ie to zagłosowałbym na niego. Na Karpiniuka na pewno nie, drugi raz tego błędu nie popełnię. Jacek Woźniak - z całym szacunkiem, ale niech mi ktoś przedstawi jego dokonania bo ja nie wiem co takiego zrobił.
BLAaa napisał(a):qrczak napisał(a):Nie ma za bardzo na kogo głosować. Gdyby Hoc nie był w PiS-ie to zagłosowałbym na niego. Na Karpiniuka na pewno nie, drugi raz tego błędu nie popełnię. Jacek Woźniak - z całym szacunkiem, ale niech mi ktoś przedstawi jego dokonania bo ja nie wiem co takiego zrobił.
... nie zapisał się do PiS-u ...
qrczak napisał(a):BLAaa napisał(a):qrczak napisał(a):Nie ma za bardzo na kogo głosować. Gdyby Hoc nie był w PiS-ie to zagłosowałbym na niego. Na Karpiniuka na pewno nie, drugi raz tego błędu nie popełnię. Jacek Woźniak - z całym szacunkiem, ale niech mi ktoś przedstawi jego dokonania bo ja nie wiem co takiego zrobił.
... nie zapisał się do PiS-u ...
No ok. Na pewno należy się szacunek za niezmienność partii, ale jak dla mnie to za mało jak na kandydowanie do sejmu. Jednakże życzę powodzenia.

Achaja napisał(a):słowianin... z pełnym szacunkiem dla Jacka, ale zaglosowało 20 osób więc nie podniecaj się tak...bo nie daje to Jackowi gwarancji na mandat
marek napisał(a):Achaja napisał(a):po cóz zalewać umysł żółcią...
1. dla zasady?
2. z przekory?
3. ... (dopisz własną odp., będzie nowa ankieta) ?
No chyba że ma to coś wspólnego ze zdrowym śmiechem.
Blondrasizm/blondofobia przez Ciebie przemawia? Jesteś w PO i taka włosowo-kolorowo uprzedzona? oj, joj.Demurrer napisał(a):P.S. Masz Achajo coś do blondynek ?Blondrasizm/blondofobia przez Ciebie przemawia? Jesteś w PO i taka włosowo-kolorowo uprzedzona? oj, joj.

Bruno napisał(a):Demurrer napisał(a):P.S. Masz Achajo coś do blondynek ?Blondrasizm/blondofobia przez Ciebie przemawia? Jesteś w PO i taka włosowo-kolorowo uprzedzona? oj, joj.
To jak napisze: nie traktuj mnie jak murzyna, w twoim widzeniu bede rasista![]()
Achaja napisał(a):nie traktuj mnie jak głupią blondyneczkę (mam zdecydowanie inny kolor włosów).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości