przez r00t » środa, 3 paź 2007, 11:22
...temat powraca jak bumerang z określoną częstotliwością.
Odpowiem tutaj również na PW, które dostałem. Jestem jak najbardziej za. Mogę Wam postawić serwer jaki chcecie. Ale, to WY musicie się zorganizować. Sam serwer to nie wszystko, każde przedsięwzięcie musi mieć zgromadzoną w okół siebie społeczność.
Ja nie mam czasu na zabawę w pliki konfiguracyjne, ustawienia, ściąganie plików, siedzenie na forach w celu rozwiązywania problemów i instalowania modów.... itp. Tylko po to żeby po miesiącu serwer stał pusty. (bo tak się właśnie działo - no może nie po miesiącu ale po jakimś czasie inicjatywa umierała)
Umawiamy się tak, zorganizujcie działający i skonfigurowany jak sobie chcecie serwer (software) a ja wam go uruchomię na jakiejś maszynie w TKK. Służę również pomocą techniczną. Założę Wam konto i dam dostęp do plików, niestety nie mogę dać dostępu do powłoki systemu. Jeżeli chcecie, to znajdzie się także wirtualny serwer na stronę www.
Podsumowując - chcecie serwer to go stwórzcie. Ja go zainstaluję, skopiuje wasze konfigi i uruchomię. Sami róbcie ankiety, głosowania, prelekcje, zgromadzenia i co tam jeszcze chcecie...
Z mojej strony będą łącza i sprzęt podłączony do tych łącz a z Waszej musi być chęć i działanie... wybierzcie sobie przywódcę i do działa.
PS. Co do CSa, myślę, że gra jest stara i nudna... coraz mniej ludzi w to gra - ja osobiście lubię BF2 a z darmowych gier FPP Warsow.