Konsul napisał(a):Jakie wrażenia, który z politków Was przekonał? Głosujecie za prawicą, czyli PIS, a może za lewicą, czyli LiD? Jaką Polskę wybieramy? PIS czy LID?
j0shu4 napisał(a):Konsul napisał(a):Jakie wrażenia, który z politków Was przekonał? Głosujecie za prawicą, czyli PIS, a może za lewicą, czyli LiD? Jaką Polskę wybieramy? PIS czy LID?
blad logiczny
wygrana kwasniewskiego w debacie nie oznacza masowego pojscia do urn przez polakow i glosowania na lid i vice versa, prawica to nie tylko pis , lewica to nie tylko lid
nie wybieramy polski tylko mniejsze zlo
typowa polska cecha poglebiona przez kaczyzm - albo jestesmy na tak albo jestemy zdecydowanie na nie albo kompromis ale zawsze zgnily i zly , mniej wiecej tak wyglada np. obecna polska polityka zagraniczna w unii europejskiej
demokracja to sztuka kompromisu nie odmrazania sobie na zlosc uszu
r00t napisał(a):j0sh: ma racje
(...)
Poza tym erudycja Kaczyńskiego kuleje... powtarza ciągle to samo tylko innymi słowami.
Konsul napisał(a):j0shu4 napisał(a):Konsul napisał(a):Jakie wrażenia, który z politków Was przekonał? Głosujecie za prawicą, czyli PIS, a może za lewicą, czyli LiD? Jaką Polskę wybieramy? PIS czy LID?
blad logiczny
wygrana kwasniewskiego w debacie nie oznacza masowego pojscia do urn przez polakow i glosowania na lid i vice versa, prawica to nie tylko pis , lewica to nie tylko lid
nie wybieramy polski tylko mniejsze zlo
typowa polska cecha poglebiona przez kaczyzm - albo jestesmy na tak albo jestemy zdecydowanie na nie albo kompromis ale zawsze zgnily i zly , mniej wiecej tak wyglada np. obecna polska polityka zagraniczna w unii europejskiej
demokracja to sztuka kompromisu nie odmrazania sobie na zlosc uszu
Demokracja to wygrana pewnej idei, którą popiera wiekszość. Nie ma czegoś takiego jak kaczyzm. To są sztucznie tworzone hasła. Na zasadzie, nie mam nic do zaoferowania, no to będę anty Kaczyński. To takie modne teraz przecież jest. A co w zamian? Ano nic, przecież jestem anty kaczory, nie wystarczy????
MAJAK napisał(a):Na podstawie opinii - który z polityków wygrał debatę - łatwo można ocenić sympatie polityczne poszczególnych osób. Myślę , że debatę w większości oglądali ludzie przekonani do poszczególnych polityków i dla nich ona niczego nie zmieniła. Ludzie nie przekonani najczęściej średnio się tym interesują i raczej zwracają uwagę nie na to kto co mówi ale jak mówi i jak się zachowuje. Wg mojej oceny lepiej mówił Kwaśniewski , natomiast lepiej zachowywał sie Kaczyński. Wg. sondażu telefonicznego przeprowadzonego przez TVN debate wygrał nieznacznie Kwaśniewski.
Co to za sondaż na tysiącu osób. I czy ktoś jeszcze w nie wierzy?Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości