Manga & Anime

Tutaj piszemy o filmie w szerokim znaczeniu tego słowa. Czyli o każdej jego odmianie. Jeżeli chcesz się podzielić wrażeniami lub masz ochotę napisać recenzję zrób to w tym miejscu. Jeżeli zajmujesz się filmem amatorsko to jest to dział dla Ciebie.

Postprzez FiDo » czwartek, 20 wrz 2007, 16:55

0wn4g3 napisał(a):to tak, jakbyś zbierał wszystkie odcinki reklam między programami (Ohaio Saito aniki San! ;) ).

dobry tekst! dobry!
FiDo
Arcymistrz

Postprzez rysio » czwartek, 20 wrz 2007, 18:24

0wn4g3 napisał(a):i delektowania się zapachem farby drukaskiej...

a to jaki dobry... ;)
rysio
Terminator

Postprzez DarkSideOfKamui » piątek, 21 wrz 2007, 10:59

Tak sie akurat składa ze uwielbiam te slodziutkie mydalne opery dla malych dziewczynek a Sailor Moon to u mnie pozycja sztandarowa podobnie jak u wielu moich znajomych. Akire ogladalem, dosc fajne choc kreska nie za bardzo mi podchodzi. GITS ogladalem obydwa filmy, pierwszy mi sie podobal, drugi juz mniej, serie mam obydiwe, nie podeszly mi za bardzo ale wole pierwsza. BAA z checia bym obejrzla, natomiast Ergo Proxy wlasnie sciagam, widzialem pierwszy ep i zapowiada sie smakowicie. Generlnie klimat cyberpunk mi nie pasuje, wole fantasy, demony i wampiry. Ogladam tez namietnie Bleach ale np juz Naruto mi nie za bardzo pasuje, DB nie cierpie. Najbardziej chcial bym obejrzec Slayers...
DarkSideOfKamui
Rozgrzewa się

Poprzednia strona

Powrót do :: film