to są pomysłowe łepolki! obchodzą regulaminik , no, no,
tematy ostro polityczne, obraźliwe, np po K. nie płakałem!
ja po Twojej Mum też
takie rzeczy w Miescie Kołobrzeg, ale anonimowe gnidy mają zwidy!!!
polak napisał(a):Drogi abebe, chociaż w tym forum pozostaw troche wolności słowa...bo w twojej pracy rzadko ci sie to udaje

polak napisał(a):nie no muszę wtrącić słówko, tutaj większość osób na tym forum popiera poprzednie rządy od unii wolności po sld.ale szczerze wymieńcie choć jedną rzecz dzięki której zwykły szary polak skorzystał... ja z rozczarowaniem stwierdzam, że nie ma. choć mój sceptycyzm co do pisu wzrasta to jednak chwała mu za, że choć troche postraszył ludzi z układu pzprowsko(sld,masoni)-żydowskiego(unia wolności).taka jest prawda każy co myśli o tym wie.
polak napisał(a):drodzy odwiedzjący tę stronę a zwłaszcza ci najbardziej aktywni na forum jakie wydarzenie uważacie za największy sukces polskiej demokracji od 1989 roku?

polak napisał(a):Ruch Narodowy cały czas się tworzy, widać to po MW żadna inna partia nie umiała sobie wychować tak licznej grupy młodych,wykształconych ludzi, którzy będą rozumieli sytuację w Polsce i jak ją należy poprawiać na lepsze. i prosze nie krytykujcie tych słów...bo sami w ten sposób wprowadzacie siebiew błąd.

Colinare napisał(a):pozytywny? tak, dla lewactwa to na pewno bedzie pozytywny. Ale to nie są Polacy, to Jew-ropejczycy. I przy okazji: Nie płakałem po Kuroniu.
polak napisał(a):Ruch Narodowy cały czas się tworzy, widać to po MW żadna inna partia nie umiała sobie wychować tak licznej grupy młodych,wykształconych ludzi, którzy będą rozumieli sytuację w Polsce i jak ją należy poprawiać na lepsze. i prosze nie krytykujcie tych słów...bo sami w ten sposób wprowadzacie siebiew błąd.
Colinare napisał(a):Faszyzm zaczynał od socjalizmu. Proszę zerknąć na karierę Benito Mussoliniego.
Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości