czy odnosimy sukces?

To jest kawałek forum dla ludzi którzy mają coś do powiedzenia na tematy polityczne, społeczne czy gospodarcze. Masz ciekawe poglądy, chcesz się podzielić swoimi przemyśleniami, skomentować wydarzenia z kraju lub świata, proszę bardzo...

Postprzez abebe » czwartek, 6 wrz 2007, 22:06

to są pomysłowe łepolki! obchodzą regulaminik , no, no,
tematy ostro polityczne, obraźliwe, np po K. nie płakałem!
ja po Twojej Mum też
takie rzeczy w Miescie Kołobrzeg, ale anonimowe gnidy mają zwidy!!!
abebe
V.I.P

Postprzez polak » czwartek, 6 wrz 2007, 22:07

a tak wogóle to widze, że niby już colinare rozgryźliście ....ze mną będzie gorzej :D
polak
Bywalec

Postprzez polak » czwartek, 6 wrz 2007, 22:12

Drogi abebe, chociaż w tym forum pozostaw troche wolności słowa...bo w twojej pracy rzadko ci sie to udaje
polak
Bywalec

Postprzez abebe » czwartek, 6 wrz 2007, 22:26

polak napisał(a):Drogi abebe, chociaż w tym forum pozostaw troche wolności słowa...bo w twojej pracy rzadko ci sie to udaje

buehehehehehe :lol:
o to mi cho. :D
nie dośc, że ripleyem pojechał, to udowodnił polaczyna, ze na polemiki jedynie anonimowo jak szczura go stac, a zaloguj się chłopino!
za trudne ?
i jak te paniska w Mieście Kołobrzeg będziemy gadac, a jak! :D
abebe
V.I.P

Postprzez j0shu4 » czwartek, 6 wrz 2007, 22:53

polak napisał(a):nie no muszę wtrącić słówko, tutaj większość osób na tym forum popiera poprzednie rządy od unii wolności po sld.ale szczerze wymieńcie choć jedną rzecz dzięki której zwykły szary polak skorzystał... ja z rozczarowaniem stwierdzam, że nie ma. choć mój sceptycyzm co do pisu wzrasta to jednak chwała mu za, że choć troche postraszył ludzi z układu pzprowsko(sld,masoni)-żydowskiego(unia wolności).taka jest prawda każy co myśli o tym wie.

sugerujesz nam ciemnote ? to ze to piszesz zawdzieczasz m.in. ukladowi pzprowsko zydowskiemu , jak robili przewrot nie miales sily jeszcze skakac z plemnika na plemnik
a swoje nacjonalistyczne spiewki wsadz sobie w buty , na szczescie MW szybciej zdelegalizuja za faszystowskie zapedy gownianych fanatykow
ps. masz zadanie domowe przepisac 100 razy na tablicy zdanie z mojego podpisu
rece mi opadaja jak czytam takich oszolomow
j0shu4
Moderator

Re: czy odnosimy sukces?

Postprzez Rymek_Hunter » sobota, 8 wrz 2007, 01:21

polak napisał(a):drodzy odwiedzjący tę stronę a zwłaszcza ci najbardziej aktywni na forum jakie wydarzenie uważacie za największy sukces polskiej demokracji od 1989 roku?

Dojście do władzy kaczorów i narodziny polskiego odpowiednika NSDAP czyli Młodzieży Wszechpolskiej z fuhrerem z lpr na czele :cenzura:
Rymek_Hunter
Dyskutant

Postprzez polak » sobota, 8 wrz 2007, 10:45

Ruch Narodowy cały czas się tworzy, widać to po MW żadna inna partia nie umiała sobie wychować tak licznej grupy młodych,wykształconych ludzi, którzy będą rozumieli sytuację w Polsce i jak ją należy poprawiać na lepsze. i prosze nie krytykujcie tych słów...bo sami w ten sposób wprowadzacie siebiew błąd.
polak
Bywalec

Postprzez Elfik » niedziela, 9 wrz 2007, 12:31

polak napisał(a):Ruch Narodowy cały czas się tworzy, widać to po MW żadna inna partia nie umiała sobie wychować tak licznej grupy młodych,wykształconych ludzi, którzy będą rozumieli sytuację w Polsce i jak ją należy poprawiać na lepsze. i prosze nie krytykujcie tych słów...bo sami w ten sposób wprowadzacie siebiew błąd.

Czyli przyznajesz, że MW to odpowiednio wychowani, czyli poddani indoktrynacji od wczesnych lat ludzie? To już wiem skad w tych ludziach tyle nienawiści i klapki na oczach: odpowiednio wczesnie wprowadzone szkolenie daje potem takie efekty.
Dla każdego poprawianie Polski na lepsze oznacza co innego, ale takie osoby z klapkami na oczach nie rozumieja tego i na jakakolwiek krytykę ich poglądów odpowiadają agresją i epitetami o komuchach i łżeliberałach. Ot całe wychowanie wg MW ;/
A tak a propos to MW nie jest młodzoiżowką LPR po ostatnich wybrykach (jak głosil Giertych), wiec jaka partia teraz was wychowuje na swoje bojówki :?:
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez Wald » niedziela, 9 wrz 2007, 13:09

Colinare napisał(a):pozytywny? tak, dla lewactwa to na pewno bedzie pozytywny. Ale to nie są Polacy, to Jew-ropejczycy. I przy okazji: Nie płakałem po Kuroniu.

Ciekawe, czy ktoś zapłacze po tobie? Jeden Kuroń był więcej wart, niż cały PiS!
A lepsze lewactwo od PiSiorstwa! Widać to szczególnie wyraźnie właśnie teraz!
Wald
V.I.P

Gadu-Gadu: 526856

Postprzez Wald » wtorek, 11 wrz 2007, 15:36

polak napisał(a):Ruch Narodowy cały czas się tworzy, widać to po MW żadna inna partia nie umiała sobie wychować tak licznej grupy młodych,wykształconych ludzi, którzy będą rozumieli sytuację w Polsce i jak ją należy poprawiać na lepsze. i prosze nie krytykujcie tych słów...bo sami w ten sposób wprowadzacie siebiew błąd.

Ruch narodowy? Od tego zaczynał faszyzm. To Ci się podoba? To się nadaje tylko do krytyki!
O Twoim zarozumialstwie i przypisywaniu sobie "patriotyzmu" świadczy choćby Twój nick - "polak" i to z małej litery. A "Ruch Narodowy" z dużej!
Wald
V.I.P

Postprzez Colinare » wtorek, 11 wrz 2007, 16:19

Faszyzm zaczynał od socjalizmu. Proszę zerknąć na karierę Benito Mussoliniego. :|
Colinare
Dyskutant

Postprzez Wald » czwartek, 13 wrz 2007, 08:34

Colinare napisał(a):Faszyzm zaczynał od socjalizmu. Proszę zerknąć na karierę Benito Mussoliniego. :|

Tak, we Włoszech (czyli u swojego żródła) zaczynał się od socjalizmu, ale w Niemczech jego pochodzenie jest narodowosocjalistyczne. NSDAP była partią posiadającą w swojej nazwie narodowy socjalizm. Tylko jego interpretacja była absolutnie narodowa, aryjska. Socjalizm był tylko do poparcia ruchu narodowego.
I wszystko co się wiąże z narodowcami jest awanturnicze i - powiedziałbym nawet - przestępcze!
Wald
V.I.P

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze