Pomysły PO w Kołobrzegu na brudną kampanię

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Deja Vu » sobota, 8 wrz 2007, 23:30

Konsul to co z tym Hocem? Co robił w PZPR?
Deja Vu
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Konsul » niedziela, 9 wrz 2007, 09:52

Mój post, do którego notorycznie się odnosisz, jest podsumowaniem tego jakie bzdury już wymyślono. Jest w nim również zawarte pytanie, jakie "rewelacje" mogą być zaserwowane w dalszej kolejności.
Pan Czesław Hoc nie był w PZPR!
Konsul
Gwiazdor

Postprzez mimoza » niedziela, 9 wrz 2007, 10:41

Konsul napisał(a):Mój post, do którego notorycznie się odnosisz, jest podsumowaniem tego jakie bzdury już wymyślono. Jest w nim również zawarte pytanie, jakie "rewelacje" mogą być zaserwowane w dalszej kolejności.

jakiś dziwny temat - a co to jakieś przestępstwo być w czerwonce ? ciągle do tego wracasz i znowu o tym pzpr piszesz, masz jakąś obsesję - to się sam zapisz do lidu i pisz o sobie, bo poseł Hoc pewnie nawet nie wie, że tu o tym piszesz, daj spokój Konsul, po co mieszać posła w takie rzeczy...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Konsul » niedziela, 9 wrz 2007, 11:35

mimoza napisał(a):
Konsul napisał(a):Mój post, do którego notorycznie się odnosisz, jest podsumowaniem tego jakie bzdury już wymyślono. Jest w nim również zawarte pytanie, jakie "rewelacje" mogą być zaserwowane w dalszej kolejności.

jakiś dziwny temat - a co to jakieś przestępstwo być w czerwonce ? ciągle do tego wracasz i znowu o tym pzpr piszesz, masz jakąś obsesję - to się sam zapisz do lidu i pisz o sobie, bo poseł Hoc pewnie nawet nie wie, że tu o tym piszesz, daj spokój Konsul, po co mieszać posła w takie rzeczy...

Niesamowite :) , odpowiedziałem na post Deja Vu, a Ty mi imputujesz jakieś niestworzone rzeczy. Prześledź historię tego topiku, zrozumiesz w czym rzecz i potem się wypowiesz. A tak wyszło pomieszanie z poplątaniem w Twoim poście, i mimo, że parę razy kategorycznie zaprzeczono tezę zawartą w otwierającej ten temat wypowiedzi, Ty tego nie przyjmujesz do wiadomości. Nie usprawiedliwiaj posła z pewnych rzeczy, bo one w zwyczajny sposób, nie miały miejsca.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez mimoza » niedziela, 9 wrz 2007, 12:28

Konsul - o co chodzi, ja o pośle jestem dobrego zadnia, ale nie latam transparentem po mieście - Ty natomiast w jakiś dziwny sposób, niby go bronisz a ciągle przypominasz jakieś pomówienia... daj spokój - a gwoli przypomnienienia ty chyba Twój tekst ?

Konsul napisał(a):Dobra, to podsumowując:
1. Hoc - niejasne finanse
2. Hoc - PZPR
Co dalej?

możesz już skończyć ...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez mimoza » niedziela, 9 wrz 2007, 12:32

j0shu4 napisał(a):a nie mozecie isc po prostu na piwo i porozmawiac o tym sobie ?

faktycznie - przesledziłem temat i proponuję wszystkim zrobić to co proponuje jerzy
amen

a temat do koszyka.... dla potomności - tak się kiedyś napierdzielali w Kołobrzegu
mimoza
Rycerz forum

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg