Także stało się, mamy nowe wybory.
Jakie reakcje?
Co do wystąpień swietne wystapił Giertych
Dorn wyłączył Maksymiukowi mikrofon. Ogolnie niezłe jaja
No i posłowie tabliczki odkręcający...
Kurski zresztą też
co prawda gadał bzdury, ale retoryka świetna. Jak sie słuchało innych, np. Tuska to aż się chciało na PiS głosować. Polecam zresztą ciekawy artykuł:
Zaintrygowałeś mnie. Wystartować wystartują, tylko po co? Zajrzałem do wyników wyborów samorządowych w Kołobrzegu w 2006 i ... 12 kandydatów zdobyło 129 (0,84%) głosów (Ulan 33, Majzner 20). Toż oni członków rodzin i znajomych mają więcej niż zdobyli głosów.Colinare napisał(a):Z UPR wystartuje Bogusław Ulan i może Zbyszek Majzner. Ale z pierwszego miejsca to będzie raczej Sinkiewicz albo Turczyn z Koszalina. Do senatu jakiś przedsiębiorca. Muszę się dowiedzieć.
marek napisał(a):Zaintrygowałeś mnie. Wystartować wystartują, tylko po co? Zajrzałem do wyników wyborów samorządowych w Kołobrzegu w 2006 i ... 12 kandydatów zdobyło 129 (0,84%) głosów (Ulan 33, Majzner 20). Toż oni członków rodzin i znajomych mają więcej niż zdobyli głosów.Colinare napisał(a):Z UPR wystartuje Bogusław Ulan i może Zbyszek Majzner. Ale z pierwszego miejsca to będzie raczej Sinkiewicz albo Turczyn z Koszalina. Do senatu jakiś przedsiębiorca. Muszę się dowiedzieć.
IMHO, chyba społeczeństwo nie dojrzało do Waszego programu (w co wątpię, wierząc częściowo w zbiorową mądrość narodu) albo wy, do oczekiwań społeczeństwa, co bardziej prawdopodobne.
aha, żeby nie być gołosłownym, w/w wyniki: http://wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wyniki ... jdn=320801

Zajrzałem do wyników wyborów samorządowych w Kołobrzegu w 2006 i ... 12 kandydatów zdobyło 129 (0,84%) głosów
Toż oni członków rodzin i znajomych mają więcej niż zdobyli głosów.

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości