o mrówkach i nie tylko

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

o mrówkach i nie tylko

Postprzez polak » niedziela, 2 wrz 2007, 17:41

witam. chciałem napisać w innej rubryce tego forum ale nie moge ciekawe czemu.tylko "elita" może.chciałem sie zwrócić do pana konsula i nie tylko .jeśli chodzi o mrówki z MD to one są potrzebne choć nie w tym szyldzie i takiej formie.trzeba pamiętać,że takie organizacje potrafią wiele...jest jedna taka w Polsce najliczniejsza..i niedawno reaktywowana w Kołobrzegu."elito" nie zapomnij o tym zresztą niedługo sie wam pokażemy.pozdrawiam
polak
Bywalec

Postprzez FiDo » niedziela, 2 wrz 2007, 17:43

FiDo
Arcymistrz

Re: o mrówkach i nie tylko

Postprzez Elfik » niedziela, 2 wrz 2007, 18:29

polak napisał(a):witam. chciałem napisać w innej rubryce tego forum ale nie moge ciekawe czemu.tylko "elita" może.chciałem sie zwrócić do pana konsula i nie tylko .jeśli chodzi o mrówki z MD to one są potrzebne choć nie w tym szyldzie i takiej formie.trzeba pamiętać,że takie organizacje potrafią wiele...jest jedna taka w Polsce najliczniejsza..i niedawno reaktywowana w Kołobrzegu."elito" nie zapomnij o tym zresztą niedługo sie wam pokażemy.pozdrawiam

Czyżbys ty Polak był wszechpolak :P Na poczatek mozesz sie pokazać, ale w dekonspiracji ludzików :D
A w kwestii dołączenia do "elity" to link FiDo wyjaśnia wszystko.
I tak na marginesie: naucz sie uzywac znakow interpunkcyjnych w odpowiednich miejscach i zapamietaj, że po kropce zaczynasz zdanie z duzej litery. Będzie o wiele łatwiej domyślać sie co chcesz napisać.
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez polak » niedziela, 2 wrz 2007, 18:33

Ok panie elfik.Wolałbym od razu móc pisać w Mieście Kołobrzeg.Jednak widze,że istnieją tu pewne progi...Nie przeszkadza mi to i tu mogę pisać opinie co myśle o Moim Mieście KOłOBRZEG
polak
Bywalec

Postprzez polak » niedziela, 2 wrz 2007, 18:38

Elfik ,ale spodobało mi sie,że sam przyznajesz racje ,że Młodzież Wszechpolska jest najliczniejszą organizacją młodzieżową w Polsce :)
polak
Bywalec

Postprzez Elfik » niedziela, 2 wrz 2007, 18:47

polak napisał(a):Ok panie elfik.Wolałbym od razu móc pisać w Mieście Kołobrzeg.Jednak widze,że istnieją tu pewne progi...Nie przeszkadza mi to i tu mogę pisać opinie co myśle o Moim Mieście KOłOBRZEG

Wiesz naucz sie jeszcze, że przy nikach są takie znaczki rózowe i niebieskie, one określają płeć piszacego. Jei sie przyjrzysz dostrzeżesz, że u mnie znaczek oznacza kobietę :P
O ile wiem, to MW od dawna sobie funkcjonuje w naszym mieście tylko dotychczas nie wychylila nosa z konspiracji.
Elfik
Mistrz klawiatury

Powrót do :: hydepark