BLAaa napisał(a):Cos mi to przypomina. Do SLD też wszyscy sie zapisywali, jak szło, gdy były wysokie notowania.
jak PO upadnie, to i liczebnie się skurczy do kilku duszyczek.
Stąd moja sugestia, żeby raczej nie mnozyc stanu posiadania.
mimoza napisał(a):BLAaa napisał(a):Cos mi to przypomina. Do SLD też wszyscy sie zapisywali, jak szło, gdy były wysokie notowania.
ma twoim miejscu nie przypominałbym tego czerwonego szamba - ludzie wam zawierzyli - a wyborcza lumpelia zmobingowała ich do fałszowania list... czerwona padlina jeszcze nie przeprosiła Kołobrzeg za ten wyczyn i dopóki nie przeprosi i nie klęknie w worach pokutnych przed ratuszem - nie podniesie łba nad krawężnik - póki ja mogę stuknąć w klawiaturę i powiedzieć do sitka... do Ciebie oczywiście nic nie mam, jak oczywiście wiesz...
kacper napisał(a):W przeciwieństwie do SLD nie jest łatwo zostać członkiem PO . Członkiem zostaje osoba która zostanie przyjęta przez zarząd składający się z ok. 10 osób , i już nie jedna osoba została przez tenże zarząd odrzucona .
BLAaa napisał(a):mimoza napisał(a):BLAaa napisał(a):Cos mi to przypomina. Do SLD też wszyscy sie zapisywali, jak szło, gdy były wysokie notowania.
ma twoim miejscu nie przypominałbym tego czerwonego szamba - ludzie wam zawierzyli - a wyborcza lumpelia zmobingowała ich do fałszowania list... czerwona padlina jeszcze nie przeprosiła Kołobrzeg za ten wyczyn i dopóki nie przeprosi i nie klęknie w worach pokutnych przed ratuszem - nie podniesie łba nad krawężnik - póki ja mogę stuknąć w klawiaturę i powiedzieć do sitka... do Ciebie oczywiście nic nie mam, jak oczywiście wiesz...
Ja juz kiedys ubolewałem za ten numer, ale też pamietam, że czerwonka i Ciebie wchłonęła swego czasu... oczywiście do Ciebie nic nie mam. Ale drażni mnie słowo szambo w Twoich postach.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości