Pomysły PO w Kołobrzegu na brudną kampanię

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Konsul » niedziela, 26 sie 2007, 17:23

Bruno napisał(a):
Konsul napisał(a):Ale Ptaku wierz mi , naiwny jesteś.

Ptaku jest naiwny, kto inny ma mozdzek tylko, czy tez nie grzeszy inteligencja.
Kazdemu, kto ma inne zdanie przypinacie latke.
Jaka mi przypniecie ??

Dlaczego chcesz włożyć słowa obrażające w moje posty?
Posługujesz się sloganami, po co Tobie ktoś ma przypinać łatkę?
Temat generalnie nie jest o tym. Tu nie poszukujemy męczeników i bojowników. którym PiS przypina łatkę. Nie ten serial Bruno.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » niedziela, 26 sie 2007, 17:25

ptaku napisał(a):HAHAHA !!

Tematy założone z polecenia posła :D :D :D :lol: :lol: :lol: Brzuch mnie boli :lol: :lol: :lol:
Na tym forum można wygrać wybory :lol:

Dobrzy jesteście :lol: :lol: :lol:

Żal.pl

albo raczej

Żal.gov.pl

Masz ptaku jeszcze jakieś powalające riposty? Żal.pl już trochę nudny się robi.
Może lepiej podyskutuj na temat golenia nóg, kopania zośki, czy innych równie zajmujących tematów, która zaprzątają Ci spokój ducha. Pokaż na co stać tego zwykłego faceta. A jak nie wiesz co się dzieje w mieście to odpuść sobie komentowanie.

A jest na dzień dzisiejszy tak. W Kulisach Kołobrzeskich, gdzie na 90% treści nie będącej reklamami pisze PO lub pisze się o PO. Oczywiście same pozytywy. A tam gdzie się nie pisze o PO to się atakuje Posła Hoca. I to poniżej wszelkich zasad. Nie mów mi więc ptaszku, że tu nie ma związku z PO.

Na forum tematy o majątku i PZRP, też nie ja założyłem. W radio poseł Karpiniuk też zahaczał o majątek posła Hoca. I co zbieg czasowy i tematyczny tych wydarzeń to też przypadek? Nie ma związku z PO? I to, że miasto rządzone przez PO kupuje reklamy w Kulisach dzięki czemu gazeta ta funkcjonuje, to też nie ma ma żadnego związku?

Naiwność ptaszku.

btw
A jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to nie wal OFFtopów i nie zaczepiaj.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Konsul » niedziela, 26 sie 2007, 17:26

mimoza napisał(a):Konsulu - wynika z tego, że lupe zakładał karp... ? :lol:

Nic nie wynika z tego co piszesz. Ja, zakładając ten temat - i przypomnę, bo parę postów poszło i już zapomniałeś - co dalej wymyśli Pan Karpiniuk atakując Pana Hoca???? Aspekt finansowy - był, aspekt partyjny - był, to co dalej????? O tu jest moje pytanie.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Bruno » niedziela, 26 sie 2007, 17:28

Alez dalszy ciag podobnej plaplaniny, ale nie przejmuj sie, temat odhacze jako ignorowany - oblewajce sie pomyjami do woli.
Chcialbym tylko zauwazyc, ze: jesli nie dowiedziales sie o tym, o czym piszesz od posla czy od jego przybocznych, to sa tylko twoje wlasne przypuszczenia - nie fakty, wiec bajke czy tez scenariusz do serialu piszesz sam.
Bruno
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Demurrer » niedziela, 26 sie 2007, 17:31

mimoza napisał(a):Konsulu - wynika z tego, że lupe zakładał karp... ? :lol:

No to jest dobre. Na lupę się wszyscy rzucili, ale to co się wyczynia w Kulisach to nikomu nie przeszkadza.

Powiedz mi więc co niezgodnego z prawdą jest w Lupie? To że Kapriniuk kupił ziemię? Fakt? - Fakt. Że przegrał proces z P. Dawidem? Fakt? - Fakt. podaj jakieś kłamstwo.

A w Kulisach jest ich wiele.W przyszłym tygodniu idą dwa pozwy. I za każde kłamstwo będą następne. Koniec przymykania oczu.

Taka różnica.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Konsul » niedziela, 26 sie 2007, 17:31

Bruno napisał(a):Alez dalszy ciag podobnej plaplaniny, ale nie przejmuj sie, temat odhacze jako ignorowany - oblewajce sie pomyjami do woli.
Chcialbym tylko zauwazyc, ze: jesli nie dowiedziales sie o tym, o czym piszesz od posla czy od jego przybocznych, to sa tylko twoje wlasne przypuszczenia - nie fakty, wiec bajke czy tez scenariusz do serialu piszesz sam.

Czytaj, nie czytaj, to Twoja sprawa.
Zwróć uwagę na treśc mojego pierwszego posta w tym temacie!!! Zrobisz to, zrozumiesz o czym jest temat, o co w nim chodzi i już będziesz wiedział, że ta polemika między nami jest tutaj zbędna.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Bruno » niedziela, 26 sie 2007, 17:32

Konsul napisał(a):
Bruno napisał(a):Alez dalszy ciag podobnej plaplaniny, ale nie przejmuj sie, temat odhacze jako ignorowany - oblewajce sie pomyjami do woli.

Zwróć uwagę na treśc mojego pierwszego posta w tym temacie!!! Zrobisz to, zrozumiesz o czym jest temat, o co w nim chodzi i już będziesz wiedział, że ta polemika między nami jest tutaj zbędna.

Prosze cie bardzo nie przypisuj mi swoich cech.
Bruno
Rycerz forum

Postprzez Demurrer » niedziela, 26 sie 2007, 17:36

Bruno napisał(a):
Konsul napisał(a):Ale Ptaku wierz mi , naiwny jesteś.

Ptaku jest naiwny, kto inny ma mozdzek tylko, czy tez nie grzeszy inteligencja.
Kazdemu, kto ma inne zdanie przypinacie latke.
Jaka mi przypniecie ??

Odpowiadam z grzeczności.
Nie interesuje mnie Twoja osoba i nawet nie mam ochoty na zastanawianie się nad jakąkolwiek łatką. No może poza jakoś automatycznie się nasuwającą czepiającego się wszystkich frustrata. Na mnie polujesz od dawna. Spróbuj choć raz skutecznie.

Twoje wypowiedzi o mnie na SB sobie daruję.

Poza tym Twoja wypowiedź to OT prowokujący dalsze nakręcanie niezdrowej dyskusji.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Konsul » niedziela, 26 sie 2007, 17:36

Bruno napisał(a):
Konsul napisał(a):

Prosze cie bardzo nie przypisuj mi swoich cech.

Bruno możesz mieć moje cechy, możesz ich nie mieć, możesz lubić jeść schabowego, może lubisz Pink Floyd etc. A nic mnie to nie obchodzi, nic mnie to interesuje. Do niczego mi to nie jest potrzebne, nie o tym jest temat zupełnie. Po co to piszesz? Co mnie to obchodzi? Topic jest diametralnie o czymś innym.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Bruno » niedziela, 26 sie 2007, 17:39

Demurrer napisał(a): Na mnie polujesz od dawna.

Bez przesady, nie przypisuj sobie takich zaszczytow
Konsul napisał(a): Pan POseł Karpiniuk dał znak do rozpoczęcia brudnej, bezwględnej kampanii.

Panie Konsul uzyles tu trubu dokonanego, wiec stwierdziles fakt, a tymczasem spekulujesz.
i na tym koncze. EOT
Bruno
Rycerz forum

Postprzez Konsul » niedziela, 26 sie 2007, 17:39

I teraz po wyawleniu żalów, proponuję już odnosić swoje wypowiedzi stricte do tematu, który założyłem. Bo gó..o mnie obchodzi opinia na mój temat osób tu piszących, nie ad personam wątki tylko do tematu proszę. A jak się nie wie co pisać, to się nie pisze, ok?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » niedziela, 26 sie 2007, 17:42

Bruno napisał(a):
Demurrer napisał(a): Na mnie polujesz od dawna.

Bez przesady, nie przypisuj sobie takich zaszczytow
Konsul napisał(a): Pan POseł Karpiniuk dał znak do rozpoczęcia brudnej, bezwględnej kampanii.

Panie Konsul uzyles tu trubu dokonanego, wiec stwierdziles fakt, a tymczasem spekulujesz.
i na tym koncze. EOT

Użyłem trybu dokonanego, bo to Poseł Karpiniuk powiedział w radiu, a wieczorem na forum pojawiły się topiki atakujące to co właśnie było przedmiotem wypowiedzi Pana Karpiniuka.
I spekulacji tu nie ma, jedynie przpuszczenie czy to dopiero początek?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Deja Vu » niedziela, 26 sie 2007, 17:44

Konsul, Demi - łopatki, grabki, foremki, wiaderka, oglioć jajka i do piaskownicy.
Deja Vu
Weteran

Postprzez Elfik » niedziela, 26 sie 2007, 17:52

Konsul napisał(a):I teraz po wyawleniu żalów, proponuję już odnosić swoje wypowiedzi stricte do tematu, który założyłem. Bo gó..o mnie obchodzi opinia na mój temat osób tu piszących, nie ad personam wątki tylko do tematu proszę. A jak się nie wie co pisać, to się nie pisze, ok?

Jak pisać ad rem, skoro juz pierwszy post jest ad pesonam - pod pretekstem czarnego PR atakuje posła i MD.
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » niedziela, 26 sie 2007, 17:54

Elfik napisał(a):
Konsul napisał(a):I teraz po wyawleniu żalów, proponuję już odnosić swoje wypowiedzi stricte do tematu, który założyłem. Bo gó..o mnie obchodzi opinia na mój temat osób tu piszących, nie ad personam wątki tylko do tematu proszę. A jak się nie wie co pisać, to się nie pisze, ok?

Jak pisać ad rem, skoro juz pierwszy post jest ad pesonam - pod pretekstem czarnego PR atakuje posła i MD.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Konsul
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg