Deja Vu napisał(a):
To fakt. Lekarze to chyba największa SZARA STREFA w Polsce.
Może PiS coś z tym zrobi?
Zgadza się.
Jak ktoś ma coś z tym zrobić, to tylko PiS.
Demurrer napisał(a):Deja Vu napisał(a):
To fakt. Lekarze to chyba największa SZARA STREFA w Polsce.
Może PiS coś z tym zrobi?
Zgadza się.
Jak ktoś ma coś z tym zrobić, to tylko PiS.

Demurrer napisał(a):j0shu4 napisał(a):chałupy ? 85 mkw za max 140 tys ?
Demurrer to zenada i ty o tym wiesz
chodzi o niskie wyceny nic wiecej , przyznaj ze to siara
do zarobkow i sposobow inwestowania sie nie czepiam to nie moja sprawa
przyzwoitosc pamietasz ?
A może byś tak zajrzał do oświadczenia posła Karpiniuka.
Mieszkanie w Kołobrzegu - 64 m kw – wartość podana przez Karpiniuka to 100.000 zł.
http://orka.sejm.gov.pl/osw5.nsf/web/138
I co tu jest wycena ok?
Poseł Hoc podał po prostu tyle (a nawet trochę więcej) ile za mieszkanie zapłacił.
A z innej beczki.
Taki młody człowiek jak Karpiniuk, do niedawno uczący się na aplikacji za którą do tego trzeba jeszcze płacić pieniążki, poza tym mieszkaniem ma taki majątek:
105 000 zł oszczędności (rachunek bankowy plus jednostki funduszu )
samochód nowy - wartość 70 000 zł – (w tym tylko 20.000 zł na kredyt)
Nieźle co? To jak stuknie mu 25 lat pracy zawodowej jak posłowi Hocowi, to pewnie będzie już multimilionerem. To się nazywa zaradność.
j0shu4 napisał(a):
a to co ma karpiniuk w swoim gila mnie w tej chwili , czepiam sie oswiadczenia papy a to ze karpiniuk ma wiecej jest nieistotne
Demurrer napisał(a):j0shu4 napisał(a):
a to co ma karpiniuk w swoim gila mnie w tej chwili , czepiam sie oswiadczenia papy a to ze karpiniuk ma wiecej jest nieistotne
Wiem, że to co ma Karpiniuk Cię nie interesuje.
Wiem też, że czepiasz się posła Hoca.
Wiem i rozumiem.
Znam kołobrzeską rzeczywistość medialną.
W sumie nawet nie musisz o tym pisać.
Demurrer napisał(a):j0shu4 napisał(a):
Wiem, że to co ma Karpiniuk Cię nie interesuje.
Wiem też, że czepiasz się posła Hoca.
Wiem i rozumiem.
Znam kołobrzeską rzeczywistość medialną.
W sumie nawet nie musisz o tym pisać.
simplicissimus napisał(a):j0shu4 napisał(a): skad znasz rzeczywistosc medialna w kolobrzegu ? z fusow czy kart tarota ? sekretarz juz mi kiedys napisal ze PO placi radiu i telewizji za monopol na informacje ZENADA
jak nie macie nic madrego do powiedzenia to nie dziw sie ze nikt nie chce z wami rozmawiac
A ty mądrościami sypiesz jak z rękawa. Wiesz, żeby ocenić rzeczywistość medialną w Kołobrzegu, wystarczy włączyć Radio Kołobrzeg czy TKK, poczytać gazety, zajrzeć na serwisy internetowe. Dziś, to wszystko można zrobić za pomocą laptopa podłączonego do sieci. Akurat do ciebie argumenty dotyczące przyczyn danej oceny nie docierają. Abstrahując od przyczyn twojego oburzenia, myślę jak na wstępie. Jeszcze rok temu inaczej się z tobą rozmawiało. Ale jak to się mówi, tylko krowa nie zmienia poglądów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości