Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Agunia__ » poniedziałek, 20 sie 2007, 03:32

W pracy, z dwoma niemcami... wręcz bosko...zawsze muszę trafic na jakichś zadufanych w sobie debili co myślą że jak się zgoili nałyso to są wspaniali i najlepsi (kocham uświadamiac takim że są w błędzie - ach jak ja lubię dobijac - w końcu można potyrac kimś :twisted: :twisted: ) dlaczego niektórzy udzie są tacy tępi?? ale jeszcze dotrwac dziś i jutro i będzie goocio :D nie narzekam - mogłam gorzej trafic - np na japończyków ;) :wink:
Agunia__
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 4975651

Postprzez telka_es » poniedziałek, 20 sie 2007, 08:22

o taki = ;/

góra rzeczy do ogarięcia a ja nie wiem od czego zacząć :?
telka_es
Terminator

Postprzez Agunia__ » poniedziałek, 20 sie 2007, 08:55

po pracy :D zadowolona z siebie - mniej z nowych pracowników ale z czasem może się to zmieni... jak na razie idę lulac - dziś ostatnia nocka :D
Agunia__
Rycerz forum

Postprzez keeper » poniedziałek, 20 sie 2007, 10:41

absolutnie fantastyczny. Prince dal show w Londynie jakich malo... Do tego wycieczka krajoznawcza, w sumie 400 mil przejechanych..ale co widzialam to moje. i "niech sie dzieje co chce, nam nie moze byc zle"... no glupawkaaa :P
keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez telka_es » poniedziałek, 20 sie 2007, 11:33

keeper napisał(a):w sumie 400 mil przejechanych..ale co widzialam to moje. i "niech sie dzieje co chce, nam nie moze byc zle"... no glupawkaaa :P

tylko pozazdrościć :wink:
telka_es
Terminator

Postprzez barmaid » poniedziałek, 20 sie 2007, 11:51

Zabrakło może 6 cm, by mi [beep] turysta dziecko przejechał :x Mam nadzieję, że moja wiązanka na długo zostanie w jego pamięci i już zawsze będzie myślał za kółkiem. Maleńki mi się spłakał bardzo ;( A weź się pan sezon wynoś już, bo mam dość jak nigdy wcześniej. Przeżyć tylko czwartek i piątek w jako takiej formie to mój cel na najbliższe dni. Ale są i pozytywy krystyna z gazowni dzwoniła i w środę już podłączą, a miało być pod koniec września, no i takie niespodzianki to ja lubię ;p
barmaid
Rycerz forum

Postprzez redlovebloodgirl » poniedziałek, 20 sie 2007, 13:09

od czego tu zaczac?
nie cierpie sie pakowac...ale w srode :roll:
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez Agunia__ » poniedziałek, 20 sie 2007, 17:26

zaspana - jakos dzis sen nic nie dal... zmeczona tak samo jak rano... a dzis najgorsza noc miesiaca i najwiecej roboty.... a ja mam dwoch "popaprancow" (tak zostali ochrzczeni przeze mnie ;) ) pod opieka ... kude dzis to dostana szkole... ciezko bedzie ale jak przezyja to bedzie goocio :D a ja juz mysle ile tej kawy wziasc...
Agunia__
Rycerz forum

Postprzez kamila » poniedziałek, 20 sie 2007, 17:42

Jestem jak ta kocica, zielone oczy mam, siedem żyć mam (4 już stracone), chodzę swoimi ścieżkami, położyłabym się na kominie jak Bonifacy i pomruczała tak do wiosny, no i jakiegoś ptaszka bym zjadła :lol: .
Wyspałam się, obudziła mnie barmaid telefonem z wieścią, po prostu ho ho :lol: i idę wieczorem na plaże, na piwo :roll:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Agunia__ » wtorek, 21 sie 2007, 04:07

Styrana jak koń po westernie - taka powalona nocka dziś... ale nie ma co - humor poprawiło tyranie niemców :D wiem wiem wredna jestem ale raz na jakiś czas można ;) teraz grzecznie dzieciątka lulają sobie obok i śnią nie wiadomo o czym :D za dwie h robię im pobudkę i znów robota :D a potem... 3 DNI WOLNE :D :D :D
Agunia__
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark