kołobrzeska LUPA bezpłatny miesięcznik polityczny

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez loisslane » wtorek, 14 sie 2007, 11:56

Czy to jest temat o bezpłatnym czasopismie politycznym czy pomyliłam wątki?
Panowie, proszę, kłóćcie się prywatnie albo przez PW.
loisslane

Postprzez Konsul » wtorek, 14 sie 2007, 20:01

A mi się podoba tekst " W gabinecie rezydenta", jednocześnie potraktowany temat z humorem, ale i taki prawdziwy :) .
Konsul
Gwiazdor

Postprzez wredniak » wtorek, 14 sie 2007, 20:28

Kolejna partyjna bibuła. Czy moze byc cos innego ? Kiedys mowiono Jaki pan, taki kram.
wredniak
Ważniak

Postprzez Konsul » wtorek, 14 sie 2007, 20:38

"Lupa" - dlaczego nikt nie dyskutuje na temat tekstów tam zawartych?????
Epitety są nudne, ale co poza nimi??? Nic???
To utwierdza mnie w przekonaniu, że Lupa w 100 % obnaża pewne rzeczy w naszym mieście, i najważniejsze, że to PRAWDA.
A to kłuje w oczka, oj kłuje :)
Konsul
Gwiazdor

Postprzez wredniak » wtorek, 14 sie 2007, 20:57

Konsul napisał(a):"Lupa" - dlaczego nikt nie dyskutuje na temat tekstów tam zawartych?????
Epitety są nudne, ale co poza nimi??? Nic???
To utwierdza mnie w przekonaniu, że Lupa w 100 % obnaża pewne rzeczy w naszym mieście, i najważniejsze, że to PRAWDA.
A to kłuje w oczka, oj kłuje :)

Rozsmieszasz mnie. Z tresciami w tego typu wydawnictwach nie dyskutuje sie. Autorzy sa wszechwiedzacy, maja patent na wiedze. Plebs ma podziwiac madrosc autorow i wykonywac ich zalecenia.
wredniak
Ważniak

Postprzez Konsul » wtorek, 14 sie 2007, 21:03

A skąd takie przemyślenia? Jesteś kolejnym przykładem, na to, że mertytorycznie ciężko dyskutować z "Lupą". I co pozostaje? Jakieś takie niby dyskretowanie samego pisma. Cóż prawda boli, oj boli.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez wredniak » wtorek, 14 sie 2007, 21:11

Ciebie moze boli. Mnie te wypociny ani grzeja, ani ziebia.
Nie mozesz przebolec, ze nikt nie zachwyca sie tymi prawdami objawionymi ? Potwierdzasz tylko to co napisalem wczesniej.
wredniak
Ważniak

Postprzez Konsul » wtorek, 14 sie 2007, 21:17

Nic mnie nie boli, cieszy mnie fakt, że tak dużo osób czyta "Lupę". Co ważniejsze kierują słowa sympatii dla tej inicjatywy. A to, że uważasz to za prawdę, choćby i objawioną, to podwójnie mnie cieszy. Jak już mimo wszystko spróbujesz podjąć merytoryczną dyskusję, to będzie już zupełnie dobrze. Choś pustosłowie w dalszym ciągu wypełnia w znacznej mierze Twoje wypowiedzi, to powoli jednak widać w nich postęp.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez wredniak » wtorek, 14 sie 2007, 21:34

Ciesze sie, ze sie cieszysz, choc nic nie rozumiesz.
wredniak
Ważniak

Postprzez kacper » wtorek, 14 sie 2007, 21:36

OT
prosze zapowiedzieli wybory i nadworny Konsul sie uaktywnił .
Konsul zróbmy zakład kto wiecej zdobedzie głosów w powiecie PiS czy PO , ale o ładna sumke.Stajesz ?
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez abebe » wtorek, 14 sie 2007, 21:40

Choc nie znam osobiście Konsula, wydaje Mi się, że to dobry, mądry człowiek!
Tym bardziej mi Go szkoda, młody chłopanio staje w obronie skompromitowanych ludzi, którzy Go wyplują( jak przyjdzie pora) bez żdnych skrupułów. no , chyba , że nam rośnie pisowska szycha
abebe
V.I.P

Postprzez Konsul » środa, 15 sie 2007, 07:10

kacper napisał(a):OT
prosze zapowiedzieli wybory i nadworny Konsul sie uaktywnił .
Konsul zróbmy zakład kto wiecej zdobedzie głosów w powiecie PiS czy PO , ale o ładna sumke.Stajesz ?

Uaktywniłem się 10 lipca 2006 roku, to tak dla wyjasnienia specjalnie dla Ciebie. Choć ta informacja jest dla każdego widoczna, to Twojej uwadze umknęła.
Kolejny raz zauważyłem, że zazwyczaj nie podejmujesz dyskusji nad tematem, a starasz się obrażać dyskutantów. Choć i do wychodzi Ci dość miernie, ale ok, każdego prawo.
Co do propozycji zakładu, to obrazuje on znakomicie podejście kołobrzeskiej PO ( Partii, której jesteś członkiem ) do polityki, musicie mieć koniecznie wroga i z nim się licytować. I na tym kończę ten OT, licząc naiwnie, że odniesiesz się do tekstów w Lupie.
Konsul
Gwiazdor

Nie ślizgajcie się tak po temacie

Postprzez GROM » środa, 15 sie 2007, 19:42

To że grupa radnych PiS ma na tyle silne zaplecze żeby wydawać gazetę pokazuje tylko to że PO i inni nie są na tyle silni.
I młodzi i starzy lupę czytają i oczy przecierają ze zdumienia, kiedy widzą jak wygląda prawda.
Dyskutujcie forumowicze o artykułach . Proszę.
a z Konsula być może wyrośnie szycha ale to nie dlatego że PiS mu pomoże. Poprostu ludzie odważni i bystrzy odnoszą sukcesy.
Ale tego ludzie o mniej znaczących przymiotach mogą nie pojmować.
GROM
Coś tam napisał

Re: Nie ślizgajcie się tak po temacie

Postprzez Elfik » środa, 15 sie 2007, 19:51

GROM napisał(a):To że grupa radnych PiS ma na tyle silne zaplecze żeby wydawać gazetę pokazuje tylko to że PO i inni nie są na tyle silni.
I młodzi i starzy lupę czytają i oczy przecierają ze zdumienia, kiedy widzą jak wygląda prawda.
Dyskutujcie forumowicze o artykułach . Proszę.
a z Konsula być może wyrośnie szycha ale to nie dlatego że PiS mu pomoże. Poprostu ludzie odważni i bystrzy odnoszą sukcesy.
Ale tego ludzie o mniej znaczących przymiotach mogą nie pojmować.

Powiało retoryką w stylu radiomaryjnym :P Nie obrażając słuchaczy tego radia, ale nie sądzę, zeby lupa miala monopol na prawdę.
Pozatym nie wiedziałam, ze teraz taki trend, żeby siłę zaplecza partyjnego liczyć liczbą wydawanej bibuły :wink:
Elfik
Mistrz klawiatury

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg