Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Elfik » wtorek, 31 lip 2007, 16:02

Trzeba to zmienić w takim razie :) Jawna niesprawiedliwość tam panuje. Praca na zwolnieniu, to wystarczajacy powód, żeby dostać premię.
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez Elfik » wtorek, 31 lip 2007, 16:12

Achaja napisał(a):
Elfik napisał(a):Trzeba to zmienić w takim razie :) Jawna niesprawiedliwość tam panuje. Praca na zwolnieniu, to wystarczajacy powód, żeby dostać premię.

chcialabym bys była moim prezesem :D

Hehe, to raczej ty mogłabys być moim conajwyżej :D
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez kamila » wtorek, 31 lip 2007, 16:12

brzuch pełny, kawa w mojej filiżance już czeka, ooooo... nogi w górze i nie ma mnie do wieczora :oops:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez kamila » wtorek, 31 lip 2007, 16:21

Achaja napisał(a):kamila ja zjadlam własnie pyszny makaronik... i właśnie myslę o drzemce...
ja musiałam zadowolić się jajecznicą z koperkiem, cebulą i szczypiorem ;) .. odpoczywaj ile wlezie :)
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Elfik » wtorek, 31 lip 2007, 18:56

WZT napisał(a):
Elfik napisał(a):Achaja zdrowiej szybko :) Brakowało cię na sesji, jakos tak malo barwnie było i to dosłownie :wink:
WZT wezwij straż pozarną, zeby ci ten aquapark wypompowala z piwnicy

Elfik- czy jest sens?
Z kazdym wiekszym opadem mam od nowa piwnice zalana- tutaj by sie przydalo naprawic i cala polityke mejloracyjna.... a jak niema kasy to sama rozumiesz....
nastroj taki sobie-przespalem sie i nadal zle sie czuje....

Coś słyszałam dzisiaj w tkk, że w niektorych miejscach trzeba zrobić kanalizację deszczową, bo ludzi zalewa. Kwestia przeprowadzenia większej inwestycji. U mnie jesienia mają sie tym zajać, bo częsc domow położonych niżej jest od pewnego czasu zalewana po każdej ulewie. Zbierzcie podpisy, ruszcie sprawę i przyciśnijcie władze, że to pilna kwestia. Da radę, tylko trzeba trochę powalczyć o zrobienie deszczówki :)
Ale to nie temat do nastroju, więc zeby nie było samych dygresji, to nastrój ok. Jem kanapkę z dżemem, słucham muzyczki, dobrze jest, mimo paskudnej jesieni tego lata :)
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez redlovebloodgirl » wtorek, 31 lip 2007, 18:59

hehe mi tez wlasnie sasiadow ratuja ;) ale to wesole miasteczko-tez ich calych zalalo...zreszta u mnie nie lepiej-niedlugo trzeba bedzie klientom lodke dawac aby mogli do kibelka doplynac bo na sciezce juz jest wody po kolana :|

a nastroj? od 9 w pracy...jeszcze tylko jakies 2,5godz :D
redlovebloodgirl
Mieszka tu

Postprzez Budyn » wtorek, 31 lip 2007, 19:03

3 dni do urlopuuuuuuuu :))))) nic wiecej nie mam do dodanAAAAAAAAAA :))) HEHEHEHE
Budyn
V.I.P

Postprzez Agunia__ » wtorek, 31 lip 2007, 19:35

ostatnia nocka :D a pozniej laba czyli jutrzejsza noc spedzona na ogladaniu filmow i objadaniu sie :) nie ma co - trzeba bedzie wypoczac ;)
Agunia__
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 4975651

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark