Poseł Hoc musi przeprosic

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez j0shu4 » poniedziałek, 16 lip 2007, 11:45

Demurrer napisał(a):Też jestem J4 osobą prywatną. Proszę więc o taką samą reakcję chociażby w poście powyższym abebe oraz w innych postach Deja Vu.

ty akurat jestes przypadkiem indywidualnym , trzeba bylo o tym pomyslec kilkaset postow wczesniej , Konsul o to zadbal i staram sie pilnowac tematu
pozdrawiam
j0shu4
Moderator

Postprzez Demurrer » poniedziałek, 16 lip 2007, 12:16

j0shu4 napisał(a):
Demurrer napisał(a):Też jestem J4 osobą prywatną. Proszę więc o taką samą reakcję chociażby w poście powyższym abebe oraz w innych postach Deja Vu.

ty akurat jestes przypadkiem indywidualnym ,

Potraktuję to jako komplement :)

j0shu4 napisał(a):trzeba bylo o tym pomyslec kilkaset postow wczesniej ,

Jak rozumiem nawiązujesz do okoliczności ujawnienia przeze mnie moich danych. Jeśli to jest powód indywidualnego traktowania to chciałby nieśmiało zwrócić uwagę, że na forum cała masa osób zdekonspirowała się i ich dane nie są tajemnicą. Ale czy to oznacza, że tracą oni prawo do reakcji jeśli w poście pada ich nazwisko?

Ale oki. Nie będę o to kruszyć kopi.

Ale jeśli ktoś ujawnia moje dane to ja mam prawo do ujawnienia jego. Jeśli więc abebe i DejaVu - Hocuje mi i Synkuje, to ja będę im Wie.....ał i Du.....ał.

Chyba tak będzie w porządku?

Pozdrawiam
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » poniedziałek, 16 lip 2007, 17:57

Dzisiaj Miasto Nowy Dziennik Koszaliński opublikował sprostowanie w tej sprawie, przepraszając posła Hoca za przypisanie mu słów przez niego niewypowiedzianych.

Ciekawe kiedy Zarząd Województwa z PO, Czechowski oraz Tomczyk przeproszą.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Konsul » poniedziałek, 16 lip 2007, 20:19

Ale
[quote="Demurrer"]Dzisiaj Miasto Nowy Dziennik Koszaliński opublikował sprostowanie w tej sprawie, przepraszając posła Hoca za przypisanie mu słów przez niego niewypowiedzianych.

Ciekawe kiedy Zarząd Województwa z PO przeprosi Pana Czesława Hoca.?!!!!
Ja nie słyszałem jeszcze, aby ktoś z PO przeprosił. Nawet jak im przedstawisz czarno na białym to powiedzą, że to wina Posła Hoca. W końcu jakiś program wyborczy trzeba mieć, co mają powiedzieć, że przepraszają???!!! Jakoś tego nie widzę.
Zresztą po raz kolejny PO się kompromituje, nawet w takiej sprawie :lol: :lol: :lol: :lol:
To są tzw. jajca. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ps. Propozycja dla PO: zróbcie konferencję, że pogoda brzydka była do tej pory. Pewnie to Hoc w zmowie z kaczorami zrobił, i tylko nad Kołobrzegiem padał deszcz. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale fajnie, że jest PO, że jest S. Karpiniuk i fajnie, że jest Łukasz - go Luki, go Luki :lol: :lol: :lol:
Konsul
Gwiazdor

Postprzez abebe » poniedziałek, 16 lip 2007, 23:21

Fajnie, że Platforma, w przeciwieństwie do PiSu ma młodych , odważnych ludzi, Lechu mi mówił, że robisz w Lupie za jednego z Jeżyków? :lol:
abebe
V.I.P

Postprzez Deja Vu » wtorek, 17 lip 2007, 00:25

Konsul napisał(a):Ale
Demurrer napisał(a):Dzisiaj Miasto Nowy Dziennik Koszaliński opublikował sprostowanie w tej sprawie, przepraszając posła Hoca za przypisanie mu słów przez niego niewypowiedzianych.

Ciekawe kiedy Zarząd Województwa z PO przeprosi Pana Czesława Hoca.?!!!!
Ja nie słyszałem jeszcze, aby ktoś z PO przeprosił. Nawet jak im przedstawisz czarno na białym to powiedzą, że to wina Posła Hoca. W końcu jakiś program wyborczy trzeba mieć, co mają powiedzieć, że przepraszają???!!! Jakoś tego nie widzę.
Zresztą po raz kolejny PO się kompromituje, nawet w takiej sprawie :lol: :lol: :lol: :lol:
To są tzw. jajca. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ps. Propozycja dla PO: zróbcie konferencję, że pogoda brzydka była do tej pory. Pewnie to Hoc w zmowie z kaczorami zrobił, i tylko nad Kołobrzegiem padał deszcz. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale fajnie, że jest PO, że jest S. Karpiniuk i fajnie, że jest Łukasz - go Luki, go Luki :lol: :lol: :lol:

Masz rację. ale od kogo młody demokrata miał nauczyć sie słowa przepraszam.
Od Henryka Bieńkowskiego - starego demokraty :lol: . Facet nawet nie wiedział, że takie słowo w słowniku istnieje( nie mówiąc już o znaczeniu). :lol: Nie wspominam nawet o p oślie na Sejm RP Czesławu Hocu.
Deja Vu
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Konsul » wtorek, 17 lip 2007, 05:45

abebe napisał(a):Fajnie, że Platforma, w przeciwieństwie do PiSu ma młodych , odważnych ludzi, Lechu mi mówił, że robisz w Lupie za jednego z Jeżyków? :lol:

Myślę, że Pan Lech na pewno by Ci nie powiedział, kto pisze w "Lupie".
Ja w każdym razie nie "robię" za Jeżyków, jak to napisałeś. Wcześniej Kacper wskazywał mnie jako autora tekstu "Himalaje hipokryzji PO", dodam, że nietrafnie. I tyle w tej kwestii.
Chcesz to "dopasuj" sobie moją osobę do jakiego chcesz artykułu, "podeprzyj" to argumentem, jakoby uzyskałeś taką wiedzę od Pana Lecha czy też kogoś innego, i ogłoś to światu.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez BLAaa » wtorek, 17 lip 2007, 20:52

RIO stwierdziło słabe wykonanie budżetu za 2006r... Nie znam szczegółów...
Pytanie za 100 punktów - kiedy został powołany nowy Zarząd województwa i kiedy odbyła sie pierwsza i druga sasja Sejmiku?
BLAaa
Uzależniony

Postprzez Elfik » wtorek, 17 lip 2007, 21:58

BLAaa napisał(a):RIO stwierdziło słabe wykonanie budżetu za 2006r... Nie znam szczegółów...
Pytanie za 100 punktów - kiedy został powołany nowy Zarząd województwa i kiedy odbyła sie pierwsza i druga sasja Sejmiku?

Możesz mi dopisac te 100 punktów :P
Pierwsze dwie sesje i powolanie zarzadu to koniec 2006 r.
Tylko, że nowy zarząd nie miał wpływu na budzet za 2006 r. Sytuacja była analogiczna jak ta, że nowy prezydent Kołobrzegu otrzymał absolutorium za budżet wykonany przez jego poprzednika. Ot uroki roku wyborczego i zmiany władzy.
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez BLAaa » środa, 18 lip 2007, 17:24

Punkty oczywiście przyznaję, ale zauważam, że zarząd ma mozliwość skorygowania budżetu przed końcem roku. Nie robi sie tego z dwóch powodów:
- ma się słaba wiedze na temat sytuacji województwa;
- robi się na złość poprzedikom.

Chciałbym zobaczyć te opinię RIO... ma ktoś skan?
BLAaa
Uzależniony

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg