W tym właśnie jest moja wielkość. W naszych czasach nie być niczym jest o wiele trudniej niż być czymś. Tego nie zrozumiesz nigdy twoim kurzym mózgiem.
NIEPODLEGŁOŚĆ TRÓJKĄTÓW, 1921r.
Jakby to było jakieś magiczne pudełko.
Alien napisał(a):Z urzedu nigby nie wyszła informacja o zawieranej umowie z TVP. Pani Dyrektor Cepit także mnie zapewnia że informacji takiej nie podawała.

Konsul napisał(a):Stało się proszę Państwa, Kołobrzeg jest w TV. I nie marudźmy, że dawno po imprezie. To jest ta dynamiczna promocja, czy skuteczna? No raczej nie. Całe 10 minut w TVP, kurde ale to jest coś, trzeba nie lada speców, aby Kołobrzeg się tak wypromował. Trochę po czasie, ale co tam
![]()
Kciuki w górę. Kołobrzeg - miasto jednej smażalni - Pana Kolikowa!!! Innych nie ma???
Nie wiem jak to nazwać, ale dla mnie to "dziwne"? Tym bardziej, że osoba odpowiedzialna za "sponsoring" imprez letnich, wlaśnie w lecie smaży ryby.
Może się mylę, ale to wygląda, iż za pieniądze miasta jet reklamowany prywatny podmiot gospodarczy, tym dziwniejsze, że osoby pracującej dla UM. To jak to jest? Tak pytam?
Bo władza teraz taka transparentna i tak dalej.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 11 gości