wracam do domu po kilku godzinach i oczom nie wierzę. Ciekawe co teraz wymyśliły kaczorki. Ot tak z powodu śledztwa, korupcji nie odwołuje sie Leppera - jest potrzebny do rzadzenia i dotad żadne wyroki, czy podejrzenia nie były problemem dla istnienia koalicji. Może to gromy ze strony Rydzyka spowodowały, że chcą wcześniejszych wyborów
Jutro wiecej doczytam, ale wiadomosć zaskakujaca. To tylko kwestia czasu kiedy wypłyną prawdziwe powody takiego zachowania premiera.
) patrze w telewizor a tam Leppera odwoluja i wczesnymi wyborami strasza. szybkie dzialanie.

Akcja z Rydzykiem wygląda mi na prowokocję, robotę służb specjalnych. Ten co doniósł nagrania to nie był przypadkiem praktykant z GW? A co do Leppera, to niezły numer. Posłowie rozjeżdzają się na urlopy i jeśli już coś ktoś będzie działać to dopiero na jesień. Poza tym, to też trochę dziwne. Co za kretyn dawałby 3 mln za przekwalifikowanie 35 ha?Colinare napisał(a):Achaja, nie bądź taka PiteraAkcja z Rydzykiem wygląda mi na prowokocję, robotę służb specjalnych. Ten co doniósł nagrania to nie był przypadkiem praktykant z GW? A co do Leppera, to niezły numer. Posłowie rozjeżdzają się na urlopy i jeśli już coś ktoś będzie działać to dopiero na jesień. Poza tym, to też trochę dziwne. Co za kretyn dawałby 3 mln za przekwalifikowanie 35 ha?
Colinare napisał(a):No właśnie mówię, że akcja z Rydzykiem to prowokacja. A co do działek to słyszałem, ze 35 ha można ładnie podzielić np. na 3,5 hektarowe i można na rolnych budować, ale musiałbym się dokładniej dowiedzieć.
Któryś Kaczyński też kiedyś mówił, że Radio Maryja to agentura rosyjska
A co do działek to widzisz, nie przetarg, a aukcje! Z aukcji można więcej wyciągnąć. I przy okazji sprawdzić z jakiej opcji politycznej jest wójt 
jaja jak berety........
........ więc wszystko co zostało rozdmuchane może rozejśc się po kościach......... to jest polityka
nie oddadzą władzy tak łątwo......

Powrót do :: wydarzenia, opinie, komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości