Mosquito - HELP

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Flo » niedziela, 8 lip 2007, 21:40

Achaja napisał(a):
Flo napisał(a):Ty Marko zdrowo reagujesz na lyzke dziegdziu i to sie chwali, ale czytajac oburzenie innych na krytyke smiac mi sie zachcialo.

Tak jak napisales jednym sie bedzie podobac innym nie. Ja nie bylem wiec w tej kwestii nie mam zdania. Wyrazam jedynie swoje zdanie na temat oburzenia, ze ktos mogl miec negatywne zdanie. Mozna miec inne zdanie, tyle ze w naszym kraju dostaje sie za to po glowie jesli jest sie w mniejszosci :shock:

teraz ja dostane po glowie :twisted:

za co??

paragraf zawsze sie znajdzie :)
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Bruno » niedziela, 8 lip 2007, 22:00

Flo napisał(a):

Kto ma pozyczyc krzeslo, albo klape od klozetu ?? ;)
Bruno
Rycerz forum

Postprzez Elfik » niedziela, 8 lip 2007, 22:01

Klub fajnie wygląda pełen ludzi. Jeszcze perspektywa tych drinków... Chyba sie wybiorę pod koniec lipca. Mój najfajniejszy kuzyn się do mnie wybiera to go wyciagnę :D
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez Flo » niedziela, 8 lip 2007, 22:02

Bruno napisał(a):
Flo napisał(a):

Kto ma pozyczyc krzeslo, albo klape od klozetu ?? ;)

wal smialo, mam beret tesciowej :twisted:
Flo
Arcymistrz

Postprzez Bruno » niedziela, 8 lip 2007, 22:03

z antenka ?? :twisted:
Bruno
Rycerz forum

Postprzez Flo » niedziela, 8 lip 2007, 22:05

Bruno napisał(a):z antenka ?? :twisted:

z masztem :lol:

pozdrawiam tesciową

a Komarowi zycze rozwoju
Flo
Arcymistrz

Postprzez Martius » niedziela, 8 lip 2007, 22:18

A mi sie tam [beeep] podoba :) i ładne niewiasty są ...
Bravo Bravo Marko
Martius
Mieszka tu

Gadu-Gadu: 3816630

Postprzez Deja Vu » poniedziałek, 9 lip 2007, 07:56

Bruno napisał(a):Wiecej niz polowa kobiet byla w pantofelkach na obcasikach wiekszych lub mniejszych...
Kiepskiej baletnicy...

Więcej niż połowa kobiet na dyskotece nie patrzy na parkiet pod nogami, tylko skupia się na kręceniu tyłkiem i własnym wyglądzie żeby samca podłapać. To taki odruch - jeszcze zaraz po zejściu z drzewa.
Deja Vu
Weteran

Postprzez Elfik » poniedziałek, 9 lip 2007, 09:08

Deja Vu napisał(a):
Bruno napisał(a):Wiecej niz polowa kobiet byla w pantofelkach na obcasikach wiekszych lub mniejszych...
Kiepskiej baletnicy...

Więcej niż połowa kobiet na dyskotece nie patrzy na parkiet pod nogami, tylko skupia się na kręceniu tyłkiem i własnym wyglądzie żeby samca podłapać. To taki odruch - jeszcze zaraz po zejściu z drzewa.

Więcej niż polowa mężczyzn zwiesza smętnie ręce i glowę, garbi się i chodzi tak po parkiecie poruszajć rytmicznie głową. To taki odruch - jeszcze zaraz po zejsciu z drzewa :lol: :wink: :lol:
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez Mafi » poniedziałek, 9 lip 2007, 10:06

Deja Vu napisał(a):Więcej niż połowa kobiet na dyskotece nie patrzy na parkiet pod nogami, tylko skupia się na kręceniu tyłkiem i własnym wyglądzie żeby samca podłapać. To taki odruch - jeszcze zaraz po zejściu z drzewa.

Wychodzi na to, że jestem w tej mniejszości, która jednak patrzyła na parkiet i skupiała się na czymś więcej niż kręcenie tyłkiem i podłapywaniu... ekhm, samca. I przykro mi, że masz takie doświadczenia z kobietami. Niektóre wybierają się na dyskotekę tylko i wyłącznie w poszukiwaniu dobrej zabawy, a nie samca.

No ale do rzeczy... Jeśli chodzi o parkiet to byłam, tańczyłam... zero poślizgów, mimo obcasów i śliskich butów. Także nie ma co na zaś osądzać, że jest źle itp., trzeba iść i sprawdzić osobiście, a nie oceniać po zdjęciach, które nie oddają tego, jak to w rzeczywistości wygląda.
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Deja Vu » poniedziałek, 9 lip 2007, 10:30

Cieszę się, że jesteś w mniejszości. A co do doświadczenia to mam spore. Jeśli chodzi o parkiet to zauważ, że słowo parkiet oznacza parkiet a nie terakotę. :P
Deja Vu
Weteran

Postprzez Elfik » poniedziałek, 9 lip 2007, 10:48

Deja Vu napisał(a):Cieszę się, że jesteś w mniejszości. A co do doświadczenia to mam spore. Jeśli chodzi o parkiet to zauważ, że słowo parkiet oznacza parkiet a nie terakotę. :P

Nie zebym sie czepiała, ale co z parkietem giełdowym :?: Baz paru desek giełdy nie będzie? :P
Elfik
Mistrz klawiatury

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark