Pana Lecha lubię, bratnia dusza, mówi to co myśli i ma pewne rzeczy w du...
będę czytac, tylko gdzie tą bibułę złapac??
i czy pisze to była sprzątaczka promów ( sam o sobie tak mówil) czy b i e n k i ?

mimoza napisał(a):pisać każdy może... nie wiem skąd to oburzenie... od czasu kiedy dwóch piekarzy z hurtownikiem opisało niewinnych ludzi w jakimś przedwyborczym popier[beeeep], jako kołobrzeską ośmiornicę, odczuwam litość dla nieporadności w artykulacji poglądów...
Konsul napisał(a):mimoza napisał(a):pisać każdy może... nie wiem skąd to oburzenie... od czasu kiedy dwóch piekarzy z hurtownikiem opisało niewinnych ludzi w jakimś przedwyborczym popier[beeeep], jako kołobrzeską ośmiornicę, odczuwam litość dla nieporadności w artykulacji poglądów...
Mimi, a Ty w "Lupie" pisujesz? Tak pytam z ciekawości.
Flo napisał(a):Konsul napisał(a):mimoza napisał(a):pisać każdy może... nie wiem skąd to oburzenie... od czasu kiedy dwóch piekarzy z hurtownikiem opisało niewinnych ludzi w jakimś przedwyborczym popier[beeeep], jako kołobrzeską ośmiornicę, odczuwam litość dla nieporadności w artykulacji poglądów...
moze zmienil opcje polityczna![]()
Generalnie, polityk niech sie politykuje a nie pisuje, i to obojetnie z jakiej jest opcji
Konsul napisał(a):Flo napisał(a):Konsul napisał(a):mimoza napisał(a):pisać każdy może... nie wiem skąd to oburzenie... od czasu kiedy dwóch piekarzy z hurtownikiem opisało niewinnych ludzi w jakimś przedwyborczym popier[beeeep], jako kołobrzeską ośmiornicę, odczuwam litość dla nieporadności w artykulacji poglądów...
Generalnie, polityk niech sie politykuje a nie pisuje, i to obojetnie z jakiej jest opcji
Uważam, że słowo pisane jest również elementem polityki. I duże brawa za odwagę podpisania się pod całością tej gazety przez Pana Lecha Kozerę.

Konsul napisał(a):mimoza napisał(a):pisać każdy może... nie wiem skąd to oburzenie... od czasu kiedy dwóch piekarzy z hurtownikiem opisało niewinnych ludzi w jakimś przedwyborczym popier[beeeep], jako kołobrzeską ośmiornicę, odczuwam litość dla nieporadności w artykulacji poglądów...
Flo napisał(a):Konsul napisał(a):Flo napisał(a):Konsul napisał(a):mimoza napisał(a):pisać każdy może... nie wiem skąd to oburzenie... od czasu kiedy dwóch piekarzy z hurtownikiem opisało niewinnych ludzi w jakimś przedwyborczym popier[beeeep], jako kołobrzeską ośmiornicę, odczuwam litość dla nieporadności w artykulacji poglądów...
Uważam, że słowo pisane jest również elementem polityki. I duże brawa za odwagę podpisania się pod całością tej gazety przez Pana Lecha Kozerę.
lubisz paszkwile? A jak Ciebie ktos gdzies publicznie smaruje to tez popierasz?
). Zacznę w końcu wierzyc, że wyszlo tego z 50 egzemplarzy na ksero. Jedna wielka wydmuszka, duzo gadania i szumu, a w srodku pusto, żadnej gazety nie ma 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 3 gości