Dni Morza w Kołobrzegu 23-24 czerwca

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Deja Vu » poniedziałek, 2 lip 2007, 01:44

0wn4g3 napisał(a):
Vin napisał(a):pan z kamera w dlugich wlosach, wskok, zeskok, na kolanko
zwinność, szybkość plus długie pióra, kamera na ramieniu przypominająca wyrzutnie, supeeer

Ani chybi Talib, albo snajper jakiś :twisted:

"W dupie byłeś, gówno widziałeś" - Co ma talib do snajepera?
Deja Vu
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez keeper » poniedziałek, 2 lip 2007, 14:52

Nie mam w pracy glosnikow,ale ogladam Wydarzenia Dnia, tzn tylko obrazki :roll: i musze powiedziec jedno: matko boska jaka dupna informacja Po Dniach Morza. Zobaczylam tylko podpisy: zastepca prezydenta,dyrektor CPiT i radny RM. W domu sprawdze o czym prawili, zwlaszcza radny, ktory wypowiadal sie zaraz po zdjeciach z koncertu I.Mendes... a gdzie ludzie? gdzie uczestnicy zabawy? gwiazdy? Panie rezyserze producencie, dal pan ciala :)
keeper
Rycerz forum

Postprzez Mario » poniedziałek, 2 lip 2007, 16:57

keeper napisał(a):a gdzie ludzie? gdzie uczestnicy zabawy? gwiazdy? Panie rezyserze producencie, dal pan ciala :)

Materiał pokazuje całą prawdę.
Ludzie w tym czasie błagali ochroniarzy by ich wpuścili na koncert Maryli lub stali pomiędzy samochodami na parkingu przed "telebimem" Ochroniarze z jednej bramy odsyłali ich do drugiej, a tamci spowrotem do pierwszej. Co poniektórzy narażali życie skacząc przez kolczasty płot amfiteatru.
Mario
Dyskutant

Postprzez Deja Vu » poniedziałek, 2 lip 2007, 17:28

keeper napisał(a):Nie mam w pracy glosnikow,ale ogladam Wydarzenia Dnia, tzn tylko obrazki :roll: i musze powiedziec jedno: matko boska jaka dupna informacja Po Dniach Morza. Zobaczylam tylko podpisy: zastepca prezydenta,dyrektor CPiT i radny RM. W domu sprawdze o czym prawili, zwlaszcza radny, ktory wypowiadal sie zaraz po zdjeciach z koncertu I.Mendes... a gdzie ludzie? gdzie uczestnicy zabawy? gwiazdy? Panie rezyserze producencie, dal pan ciala :)

W gazetach też oglądasz tylko obrazki? :lol:
Deja Vu
Weteran

Postprzez mimoza » poniedziałek, 2 lip 2007, 19:16

trzeba mieć chorobę aby oglądać lufcik... podziwiam czytam portale dla kobiet i oglądam modę na sukces - stąd czerpię wiedzę o rzeczywistości, reszta to blaga...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez keeper » wtorek, 3 lip 2007, 07:48

o ranyyy,ale dyskusja..Deja jak zwykle w tonie zartobliwym, a mimoze mucha ugryzla... juz mi sie nie chce gadac o tych Dniach Morza...pogadajmy o Modzie na sukces. Widze,ze wszysycy ogladaja... :|
keeper
Rycerz forum

Postprzez mimoza » wtorek, 3 lip 2007, 10:24

keeper napisał(a):o ranyyy,ale dyskusja..Deja jak zwykle w tonie zartobliwym, a mimoze mucha ugryzla... juz mi sie nie chce gadac o tych Dniach Morza...pogadajmy o Modzie na sukces. Widze,ze wszysycy ogladaja... :|

coś Ty?
to tez było w tonie - kurdes...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Deja Vu » środa, 4 lip 2007, 07:18

Tysz prowda. :wink: :lol: :lol:
Deja Vu
Weteran

Postprzez Ja_ » piątek, 6 lip 2007, 00:57

skuteczny dynamiczny byl debesciak
puscilem pawia
senks - to on
seks - to ja

:lol:
Ja_
Rozgrzewa się

Postprzez loisslane » wtorek, 10 lip 2007, 12:41

...a część okolicznościowych flag na latarniach nadal zwisa i powiewa. Pewnie tak jak ich pozdejmowanie komórce za to odpowiedzialnej :)
loisslane

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg