Kwiaty dla Ive Mendes

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Demurrer » piątek, 29 cze 2007, 08:36

Odkryłem i jeszcze mam problemy z jego obsługą. :D
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez EKG » piątek, 29 cze 2007, 10:02

A co z kwiatami ?? :lol: :lol: :lol:
EKG
Ważniak

Postprzez Mafi » piątek, 29 cze 2007, 10:07

Kwiaty dla wszystkich albo dla żadnej.
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez Deja Vu » piątek, 29 cze 2007, 10:21

simplicissimus napisał(a):
Deja Vu napisał(a):A co do urzędników to jesteś przeczulony. Uważam, że powinno sie krytykować. Można wówczas wyciągać wnioski na przyszłość. Na marginesie najbardziej niekompetentnego urzędnika na szczęscie już nie ma(pełniącego obowiązki dyrektora przez dwa lata, bo gdyby był ogłoszony konkurs to facet nie miałby żadnych szans zostać dyrektorem).

Propagandę widzę uprawiasz zawsze i wszędzie. A wiesz, że na sesji Rady Miasta prezydent przyznał się, że o wyborze takiej a nie innej oferty w konkursie nie zadecydowała przedstawiona koncepcja promocji miasta a "mniemanie" prezydenta o obecnej pani dyrektor? A pewnie nie wiesz, że w sądzie, gdzie prezydent ostatnio zeznawał jako świadek, przyznał, że była to decyzja polityczna, a nie merytoryczna?

Spadaj psycholu, znajdź sobie inny temat.
Pokój i dobro
Deja Vu
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez abebe » piątek, 29 cze 2007, 13:08

Demi dawaj skana, dawaj i nie gorączkuj się dziecko bo Ci pompa siądzie, a tatuś trochę z formy wypadł. bueheheh
przesyłam Ci kwiaty Marku, takie piękne bratki :D
abebe
V.I.P

Postprzez Semerchet » sobota, 30 cze 2007, 21:28

Demurrer napisał(a):Mam nadzieję, że wielu Kołobrzeżan czyta Twoje słowa Panie Adamie Wieczorek, szczególnie Ci, którzy jeszcze nie poznali jakim jesteś chamem.

Twój poziom moralności dodatkowo wyznacza fakt, że jak były problemiki to biegałeś po poradę do tego "znachora".

A najśmieszniejsze jest to, że jak zostanie Pan Wieczorek pozwany za nazywanie lekarza - znachorem czy felczerem (w innym temacie) to znowu przed sądem , tak jak w procesie z powództwa Pani Bieńkowskiej, będzie udawał, że abebe to nie on. Taki odważny jest nasz Wieczorek.

I żeby przeciąć ten cyrk (że niby Wieczorek wygrał proces), który co jakiś czas Wieczorek wywołuje, za jakiś miesiąc, jak będę w Kołobrzegu, to wrzucę skan ugody sądowej, gdzie Wieczorek przeprosił już raz Czesława Hoca i zobowiązał się więcej nie obrażać.

Najpierw udawał, potem skamlał o ugodę, taki z niego gieroj !
Adebe, jesteś niereformowalnym chamem, to nie jest poczucie humoru człowieku, co reprezentujesz !
Semerchet
Ważniak

Postprzez sara » wtorek, 3 lip 2007, 00:12

A miało być o kwiatkach. A stanęliśmy na chamach i psycholach. Adaś a ja myślałam, że masz więcej cierpliwości do opozycjonistów. Przestań się denerwować... bo dla mnie nic nie wystarczy. Buziaczki!
sara
Dyskutant

Postprzez Deja Vu » wtorek, 3 lip 2007, 00:47

Pomijając schizoli, jakie macie opinie na temat występu? Jak ocena gwiazdki?
Deja Vu
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez qrczak » wtorek, 3 lip 2007, 11:03

Deja Vu napisał(a):Pomijając schizoli, jakie macie opinie na temat występu? Jak ocena gwiazdki?

Występ mnie tak zaciekawił że sobie odpaliłem mp3 w telefonie i wtedy zaczęło mi się podobać. Słyszałem początek pierwszej piosenki, smutne to jakieś było. Do Dni Morza to nijak pasowało jak dla mnie.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez MAJAK » piątek, 6 lip 2007, 22:02

Z żalem oglądałem jak w oczach topniała widownia. Jedynie panowie z prezydentem na czele do końca wpatrzeni byli w gole cycki gwiazdy. Czy ktoś policzył ilu ludzi do końca ją oglądało i ile to kosztowało w przeliczeniu na jedenego napalonego :D
MAJAK
Bywalec

Postprzez Mist » sobota, 7 lip 2007, 10:20

a może by tak wykasować z tematu wszystkie :ot: ?
Mist
Dyskutant

Poprzednia strona

Powrót do :: hydepark